Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vegán nők, ti hogyan kezelitek ha a párotok a tartalmasabb (emberi), ételeket fogyaszt, és nem hajlandó megtérni?
Mivel általában az egyik fél készíti otthon az ételt ez igenis ütközőpont lehet, főleg ha már gyerek is van.
Nálunk nem a vegánság, hanem a zsírosabb hús-szárazabb-hús, fűszerek használata, köretek milyenségén megy a birkózás többnyire, szóval megértem ha az eltérő ízlésből/igényből feszültség keletkezik.
El se tudnék képzelni egy vegánnal/vegetáriánussal kapcsolatot.
22f
Nem akarok megtéríteni senkit, főleg nem a páromat. 37 évig ettem a húst, most már 3,5 éve nem eszem, de attól még ott van 37 év, ami miatt nincs jogom ráerőltetni senkire. Még arra is vigyázok, hogy a gyerekemet ne befolyásoljam, mert fejlődésben levő szervezet én meg nem vagyok valami tudatos étrendösszeállító.
Megfőzöm a húsos kaját és megeszem belőle a köretet. Biztos pár évvel előbb galoppozok el innen, mert nincs energiám magamra külön főzni, de úgy döntöttem, kiszállok. Vegán nem vagyok, csak vegetáriánus. De ezt a döntésemet nem terhelem rá senkire. Vendégségben megeszem a húst, hogy ne okozzak gondot a házigazdának.
Miért kéne a páromnak átállnia vegára? Mindenki egye azt, amit szeret, kíván.
Ha megeszi azt, amit én, szívesen elkészítem neki is az ételt, ha meg hiányzik neki az állat: szerezze be magának, vagy a konyha szabad pálya neki is!
Én ugyan férfi vagyok és nem vegán, csak lakto-ovo vegetáriánus, de azért válaszolnék, ha nem gond. :)
Az exem mindenevő, mégis lehúztunk egymás mellett 7 évet úgy, hogy ebből nem volt semmilyen probléma, még csak a legapróbb súrlódás sem. Én se akartam őt megtéríteni, ő se engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!