Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Az gáz ha egy férfinek nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz ha egy férfinek nincs jogosítványa?

Figyelt kérdés
Tegyük fel olyan pozicíóban dolgozik hogy van sofőrje, ha meg amúgy menni kell valahova akkor taxit hív.

2019. febr. 16. 15:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
33%
Engem zavart ha valakinek nincs. Nekem van jogsi és autó is, volt olyan barátom akinek nem volt. Eleinte nem okozott problémát, de utána már kellemetlen volt. Ha távolabbi célt néztünk ki kirándulni ugye csak én vezettem, sőt hírtelen "drága a taxi menjünk kocsival" lett belőle, szinte a sofőrje voltam. Megértem azokat a férfiakat, akiket zavar ha a barátnőjüket kell furikázni, mert egy idő után zavaró, hogy mindenhová vinni kell, mert csodás módon mégiscsak kényelmesebb neki is autókázni 🤷‍♀️.
2019. febr. 16. 16:42
 12/15 anonim ***** válasza:
Én nem gáznak mondanám, hanem hülyeségnek, nemtől függetlenül. Persze lehet teljes életet élni autó és jogsi nélkül is, csak nagyon sok olyan dolog van az életben, amikor jól jönne, ha lenne.
2019. febr. 16. 19:20
 13/15 anonim ***** válasza:

Engem spec hidegen hagy. Nem tartom gàznak. Vidéki vàrosban élünk a férjemmel, nincs jogsink, se kocsi, nem is kell. 15-20 perc kényelmes séta a vonat, az 30 perc, onnan meg Bpn bàrhova elvisz a bkv. Semmi szükségünk jogsira meg autóra.

Pàlpusztaimucsaröcsögén ahol semmi màs nincs kilóméterekre csak làbbusz, akkor ott lehet hogy jól jön ha van mivel közlekedni, amúgy màr csak az egyéneken múlik. 33/N

2019. febr. 17. 16:56
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem tartom gáznak, de engem nagyon zavart mindig is, ha olyan férfival hozott össze a sors, akinek nincs.

Nekem van jogsim és autóm is. Az autó hiánya nem zavar (mivel nekem van), de a jogsié nagyon. Fura lenne, ha mindig én vezetnék mindenhova. Mindig az a kép élt a fejemben, hogy hogy megyünk majd szülni, ha gyermeket vállalunk együtt!? Nem tud elmenni majd a gyerekért az oviba? Mivan, ha eltöröm a kezem? Stb. Szerintem családtervezés esetén jó, ha mindkét félnek van. Ezen felül férfiasnak tartom azt, hogyha ketten megyünk valahova, akkor többnyire a férfi vezet.

2019. febr. 17. 17:50
 15/15 anonim ***** válasza:
A párom nagyon karrierista volt a gimis és egyetemi évei alatt. Nem szakított időt a jogosítvány megszerzésére. Nekem van jogsim, nincs belőle probléma. Olyan országban élünk ahol a vonatközlekedés 50x gyorsabb mint autóba ülni és elpöfögtetni a drága üzemanyagot. Az meg más, hogy élvezet és életérzés vezetni, legalábbis számomra. De a hétköznapi rohanásban itt felesleges.
2019. febr. 19. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!