Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek egy nőnek mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy nőnek mit kell megadnia egy férfinek ahhoz, hogy eszébe se jusson megcsalni a nőt?

Figyelt kérdés

2015. jún. 6. 16:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem ez nem megadás kérdése, mert van, aki soha semmilyen körülmények között nem csalná meg a párját, és olyan is van, aki otthon mindent megkap és ott van mellette a gyönyörű barátnő, aztán mégis mindig megcsalja a párját. (Pont egy utóbbi páron gondolkodtam 5 perce:D Hogy nem értem ezt a lefelé csalást).

Gondolom a gyerekkorban keresendő ez, hogyha valakinek annyira nem elég 1 ember, akkor ott valami berögződés van.

2015. jún. 6. 16:16
 2/14 anonim ***** válasza:
48%
Le a kalappal az 1. előtt.
2015. jún. 6. 16:19
 3/14 anonim ***** válasza:
93%
Hát, úgy van ahogy az első mondta. Vannak emberek, akiknek nincs gerincük és vannak, akik azzal születtek. Én utóbbi vagyok, nem is csaltam meg még egyik barátnőmet sem. Ugyanakkor engem már csaltak meg többször is és még csak szégyenérzet sem volt bennük.
2015. jún. 6. 16:24
 4/14 anonim ***** válasza:
35%

sok szeretet és sok süteményt ^^ finom ételeket,és nagy ölelést \o/

szeress és remélj! ez a tanácsom

2015. jún. 6. 16:27
 5/14 anonim ***** válasza:
81%
Adja önmagát és kész. Erre nincs recept. Soha nem is volt és nem is lesz! Körbenyalhatja a nő a faszi segg.ét napi 10x, ha a faszi akarja, így is meg úgy is meg fogja csalni... Ellenben, ha nem akarja..akkor jöhet akármilyen kísértés, mégsem fogja megtenni. A hűség személyiség függő. Van, aki bármikor képes a hűtlenségre...van, aki ráfogja erre arra amarra..ahelyett, hogy beismerné, hogy gyenge jellem..és van, aki valóban képes a hűségre.
2015. jún. 6. 16:39
 6/14 anonim ***** válasza:
27%

Sok, valtozatos szex

Finom etelek

Kellemes tarsasag, lelki nyugalom, onallosag

2015. jún. 6. 16:41
 7/14 anonim ***** válasza:
35%
ja és szexben is adj meg mindent ^^ de ha visz a vérünk,akkor nem félünk,tudod hogy van ez.
2015. jún. 6. 16:46
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
egy hajszállal sem többet, mint amennyit őszintén, viszonzás nélkül adni tud és akar
2015. jún. 6. 16:56
 9/14 anonim ***** válasza:
Az a baj h vkinek megadhatsz mindent a szexben, szeretheted, imadhatod de elobb utobb megun. Nekem pl. az kell h megfogjon vmivel, mindig erdekes legyen szamomra, ne legyen egyhangu a dolog, szeressen, es ennyi asszem.
2015. jún. 6. 17:36
 10/14 anonim ***** válasza:
Az anyjának kell úgy nevelni, hogy később a párját is tisztelje.
2015. jún. 6. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!