Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináltok, amikor a párotoktól nem kaptok otthon szexet, de megcsalni nem akarjátok?

Figyelt kérdés

2015. máj. 9. 11:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Először is megkérdezném, hogy miért nem. Ha EÜ oka van akkor természetesen nem zavar, ha csak spontán nincs kedve neki akkor elgondolkodok azon hogy vajon ki mással éli ki eme vágyait.
2015. máj. 9. 11:05
 2/15 papagenou ***** válasza:
azért nem csak eü oka lehet. megeshet h a munkahelyén van gond, vagy önbizalmával vagy nagyon fáradt stb. beszéld meg vele.
2015. máj. 9. 11:07
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
Megcsalom
2015. máj. 9. 11:09
 4/15 anonim ***** válasza:

Első körben nagyon fontos, mi az ok. Ha csak fáradtság, kimerültség, akkor elfogadom, egy vibrivel a különbség áthidalható.

Ha egyáltalán nem kapnék, és nem csak egy rövid átmeneti időről lenne szó, akkor megbeszélném vele, hogy OK, hogy fáradt, de akkor keressen másik munkát, vagy másik feleséget, mert ez így nem OK.

Ha meglenne az ok, és megtenne mindent, hogy a problémát orvosolja, akkor az átmeneti időszakot át tudnám hidalni.

Ha nem foglalkozna vele egyáltalán, akkor viszont lelépnék, ne raboljuk egymás idejét.

Ha olyan lenne az ok, ami nem orvosolható, akkor közösen át lehetne hidalni a problémát, segédeszközökkel például.

2015. máj. 9. 11:19
 5/15 anonim ***** válasza:
Kirugnam.
2015. máj. 9. 11:23
 6/15 anonim ***** válasza:
Szexchatelek idegenekkel.
2015. máj. 9. 11:38
 7/15 A kérdező kommentje:

ezt próbálta már valaki?:

Ha már beszél a gyerek, megtanítani neki, hogy fusson oda egy idegen bácsihoz, és Apuzzon neki, mintha ismerné Ezután szervezni valamelyik nagyáruházba egy családi programot a gyerekkel, rámutatni egy emberre, amikor anyuci is ott van, és utána felháborodni otthon, hogy valahonnan csak ismerte az embert a gyerek, ha már így odafutott. Utána lehet nem fájna az asszony feje egy ideig. :)

2015. máj. 9. 12:24
 8/15 papagenou ***** válasza:
ez szerintem hülyeség... :)
2015. máj. 9. 12:29
 9/15 anonim ***** válasza:

Mellesleg a fejfájás, mint indok, oltári hülyeség! A szex az egyik legjobb fájdalomcsillapító! :D

De most komolyra véve: ha az asszony valóban komolyan fejfájós (migrén pl. teljesen elveszi a kedvet az élettől is néha), akkor melegen ajánlom, hogy vizsgáltassa ki magát, átmenetileg nekem anno a Flector granulátum volt, ami tökéletesen bevált... illetve érdemes étrendet váltani. Amióta kiiktattam a finomított szénhidrátokat az étrendemből, azóta egyszer sem fájt a fejem.

Ha meg csak kifogásnak jön elő vele, akkor le kell ülni beszélgetni, hogy kiderüljön, miért nem akarja a szexet, és miért nem beszél róla nyíltan, miért érzi úgy, hogy kifogásokra van szüksége?

És ha megvan az ok, csak akkor tudod átgondolni, hogyan tovább... lehet, banális probléma, ami orvosolható.

2015. máj. 9. 12:34
 10/15 anonim ***** válasza:

Önvizsgálatot tartok. Ha nem akar szexet, annak oka van, és mivel a szexhez ketten kellünk, ez az ok valószínűleg én vagyok.

Mondjuk ez mostanában ránk nem igaz, mert tisztában vagyok vele, hogy miért csak heti egyszer tudom felkorbácsolni a szenvedélyét. :))

2015. máj. 10. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!