Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ez jó hozzáállás a pénzhez?
Figyelt kérdés
Barátnőm nem vezeti a kiadásait. Nem mondom hogy szórja a penzt de sztem nem tudja h mennyit tud eltenni a fizetéséből havonta. Ez engem zavar h ennyire nem foglalkozik vele, azt mondja utalja a pénzt. Zavar mert azert e teren nem art a tudatosság.
En vezetem a kiadásaim es mondtam h sztem neki is kéne, de nem érdekelte..
Csak így hogy akar kozos eletet?
2019. febr. 4. 19:58
21/22 anonim válasza:
#20: A megszokás is plusz munka és idő. Van, akinek ez bejön és megy, neki tényleg király lehet. Nekem sosem ment, edzés után sem szoktam összeírni, hogy miből, mennyit, mekkora súllyal csináltam. Nagyjából megjegyzem és ez nekem bőven elég.
22/22 anonim válasza:
Én ilyen nővel nem költöznék össze mert akkor utána neked kellesz eltartanod őt, ha neki elfogy a pénze és utána a te pénzedből éltek majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!