Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti párotok is ilyen?
Figyelt kérdés
Néha a semmiből elkapja a páromat a hoppáré. Ma is igy volt,éppen haza jött és mondtam egy átlagos mondatot ami máskor nem idegesíti fel tehát semleges éd most teljesen becsavarodott tőle. De mikor belépedt az ajtón már akkor látszott rajta hogy ma citromba harapott. Mostanában elég sűrűn van ez. És rosszul esik mert semmit nem csináltam mégis úgy beszél velem mint egy szajhával.2019. jan. 30. 16:16
11/21 anonim válasza:
Ilyen szinten nem, szóval nem beszél velem úgy soha, mint akit a säggéből rángatott ki, de olyan persze van, hogy nyűgösebb. Ilyen velem is előfordul. Mondjuk mi moderáljuk magunkat, de olyan van, hogy nem jól reagálunk egy poénra, vagy ilyesmi.
12/21 anonim válasza:
Nyilvàn nem. Különben nem lenne a pàrom. Senki boxzsàkja nem vagyok, sem fizikailag sem lelkileg.
13/21 A kérdező kommentje:
Teljesen igazatok van. De máskor ha ilyen volt ugy forditotta hogy meg majdnem nekem kellet bocsánatot kérni
2019. jan. 30. 16:47
14/21 Bence_ válasza:
Kérdezted, hogy mitől ilyen, mitől érezné magát jól?
15/21 A kérdező kommentje:
Kérdeztem de azt mondta én vagyok hülye pedig semmit nem tettem csak anyit montam hogy a kamilla szárit.
2019. jan. 30. 16:51
16/21 A kérdező kommentje:
És ettől nagyon kiakadt,hogy én hagyam őt békén. De mondtam neki hogy nekem aztán mindegy felőlem igya veder számra
2019. jan. 30. 16:54
18/21 anonim válasza:
Nàlunk is voltak sajnos ilyen esetek.Ilyenkor,mint később kiderült àltalában,mindig volt egy probléma amiről nem akart velem beszélni.
19/21 A kérdező kommentje:
Én is erre gyanakszom. Szerintem valaki vagy valami fel mérgelte.
2019. jan. 30. 17:41
20/21 anonim válasza:
Az exem ilyen volt.Nem hiába lett ex.Én sem rajta töltöttem ki a dühömet,hanem megtiszteltem azzal,hogy, elmondtam neki miért van rossz kedvem és most hagyjon egy kicsit.
Ő pedig ordítozott,csapkodott.De nem csinálta sokáig,mert hamar kapcsoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!