Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti kinyomjátok a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kinyomjátok a párotok pattanását, ha megkér?

Figyelt kérdés
A párom szerint ez teljesen normális egy kapcsolatban, és nem érti hogyan undorodhatok tőle. Szerinte ha szeretem akkor mindennel együtt szeretem és nem finnyáskodok. Tudom nem egy hatalmas probléma, csak érdekelnek a válaszok.
2019. jan. 26. 12:23
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Eddig az összes kapcsolatomban megvolt a lánynak/nőnek az a heppje, hogy pattanást akart nyomni. Amint megláttak egyet már ugrottak is.

Én meg hagytam a dolgot. Kérni sose kértem meg őket erre. Szerencsére már nincsenek pattanásaim.

2019. jan. 26. 12:25
 2/20 anonim ***** válasza:
68%
Nem, en is undorodom ettol. Nyomja ki maganak, ha zavarja, ha nem elerheto, nem lathato helyen van, akkor meg hagyja beken, majd elmulik.
2019. jan. 26. 12:25
 3/20 anonim ***** válasza:
29%
Nem tudom melyik nemhez tartozol, de nagyon finnyás vagy ha segiteni kell. Egyéb váladékait vidáman lefetyeled???
2019. jan. 26. 12:28
 4/20 anonim ***** válasza:
90%
Én nem nyomogattam egyik barátnőmnek sem ( mármint a pattanását :) ). Viszont ők valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva, erre gerjedtek. Szerencsére nincs pattanásom olyan sok, havonta 1-2, az is a hátamon, amit ugye nem tudok kinyomni. Ha meglátták, azonnal neki estek :D
2019. jan. 26. 12:32
 5/20 anonim ***** válasza:
76%
Én még csak olyan nőkkel találkoztam, akik tetőtől talpig átnéztek, találnak-é valami nyomkodni valót. Néha, az volt az érzésem, okoz a nyomkodás olyan élvezetet számukra, mint egy orgazmus.
2019. jan. 26. 12:39
 6/20 anonim ***** válasza:
90%
Nekem is mániám volt nyomkodni amikor még tiniként pattanásos fiúm volt.
2019. jan. 26. 12:48
 7/20 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő. Ha ez finnyásság, akkor az vagyok, vállalom.:D
2019. jan. 26. 13:06
 8/20 anonim ***** válasza:
6%
Engem kiakaszt az ilyen. A kakis seggét is nyalogathatod ennyi erővel, ne finnyáskodj.
2019. jan. 26. 13:29
 9/20 anonim ***** válasza:
90%
Simán!!! Imádom a miteszereket nyomkodni, nálam ez valami kurkászási ösztön lehet :D Csak az a baj, hogy kényes a bőre és folyton visít, hogy fáj neki.... -_-
2019. jan. 26. 13:43
 10/20 anonim ***** válasza:
90%

haha, jók a válaszok, nem vagyok egyedül :D

én is szeretek pattit nyomkodni. főleg máson. magamon fáj XDD félreértés ne essék, magamon sem bírom elviselni őket, késztetést érzek rá, hogy kicsináljam őket. ugyanez van a párommal is. mindig megmosolyogja, mikor csillogó szemmel bejelentem, hogy "drágám, van egy nagy pattid a hátadon/válladon!" és már megyek is a papírzsepivel. :D

van viszont egy nőci youtube-on, dr. pimple popper a neve. ő ilyen cisztákat meg blackhead-eket is eltávolít. na azt pl már nézni sem bírom. de van, akinek az is bejön.

2019. jan. 26. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!