Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti kinyomjátok a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kinyomjátok a párotok pattanását, ha megkér?

Figyelt kérdés
A párom szerint ez teljesen normális egy kapcsolatban, és nem érti hogyan undorodhatok tőle. Szerinte ha szeretem akkor mindennel együtt szeretem és nem finnyáskodok. Tudom nem egy hatalmas probléma, csak érdekelnek a válaszok.
2019. jan. 26. 12:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
55%

“Szerinte ha szeretem..”

Ez a tipikus érzelmi zsarolós duma, az ilyenektől falra mászok. Te meg mondd azt neki, hogy szerinted meg ha szeret, akkor elfogadja, hogy undorodsz a pattanásoktól.

2019. jan. 26. 13:53
 12/20 anonim ***** válasza:
Szerintem is undorító,sosem nyomtam ki más pattanását,nem is fogom.N
2019. jan. 26. 14:42
 13/20 anonim ***** válasza:
4%
pattanást kinyomni szerintem is gusztustalan. ennyi erővel nyaljam tisztára hugyozás, szarás után, nyaljam tisztára az orrát ha taknyos?
2019. jan. 26. 15:24
 14/20 anonim ***** válasza:

A jelenlegi barátnőmnek kegyetlenül ez a nyomkodás a mániája. Előző barátnőm viszont nem nyomkodta nekem ki sosem, de nem is kértem meg rá, de a sajátjait annál inkább nyomkodta. Nekem a hátam elég pattanásos szokott lenni és sokszor zavar is amikor hátradőlök akkor érzem azokat a szúró hatásokat vagy micsodát tehát tudom hogy van bőven. A jelenlegi barátnőm ezeket ki is nyomkodja nekem és jó rendesen, tehát nem csak úgy hogy egyszer rányom aztán kijön belőle valami és jóvan, hanem ha vérzik akkor is nyomja tovább hogy a duzzanat lemenjen és utána be is keni erre való löttyel. Az arcom nagyon mitesszeres szokott lenni, azzal én nem foglalkozom, de a barátnőm 2 hetente mindig mondja hogy kinyomkodja őket, mondjuk azért mert régebben én ezeket elhanyagoltam és igen csak látványos lett és őt ez kegyetlenül zavarta még a kapcsolatunk elején, és akkor ajánlotta fel hogy kinyomkodja nekem szépen. Az a szerencséje hogy nem vagyok az a fajta aki nyafog mindenféle kis fájdalomért ha nyomkodják, ő meg jól is csinálja legalább ha már neki áll.

Mondjuk ő rajta alapól kevés a pattanás, amit ő elér azt kinyomja magának, amihez nem fér hozzá de idegesíti őt azt én kinyomom neki egyébként, mert én nem undorodok ezektől, csak én önként soha nem ajánlom fel, mert engem úgy nem érdekel a dolog. Ha megkér rá akkor megcsinálom szívesen.

2019. jan. 26. 16:00
 15/20 anonim ***** válasza:

Ha megkér igen, amúgy nem. Szültem, egy pattanás nem bír elborzasztani.

N

2019. jan. 26. 17:31
 16/20 anonim ***** válasza:

Szüléskor kapsz egy babát, pattanás után csak gennyet.

Nekem hála sosem voltak, mindig elborzadok, mikor meséli valaki, hogy hangot ad, ahogy nyomod, és tükörig repül a genny, nekem ez sok.

2019. jan. 26. 17:48
 17/20 anonim ***** válasza:

Nincs olyan, amit a szerelmemnek ne tennék meg!

Ha kell, akkor kinyomom a pattanását is.

A sok finnyástól kérdezem: ha a párja beteg lenne, akkor nem tenné tisztába, nem mosná ki a sebét, nem fújná ki az orrát?

Az ilyen nem is szeret igazán!

egy pasi

2019. jan. 30. 17:08
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

16, szüléskor akár össze is sz.arod magad az erőlködéstől, minden tiszta vér, izzadság, bűz, a gyereked tetőtől talpig véres trutyi, és az egész olyan, mintha most szalajtottak volna egy CSI sorozat gyilkossági helyszínéről.

Ehhez képest egy gennyes pattanás még mindig lófütyi. Akkor is, ha a tükörig repül.

2019. jan. 30. 20:35
 19/20 anonim ***** válasza:

utolsó, meghaltam a dumádon. XDDD "Akkor is, ha a tükörig repül."

XDDDDD

2019. febr. 1. 22:49
 20/20 anonim ***** válasza:

Én nagyon undorodom a pattanásoktól, magamon sem nyomom ki őket, inkább megvárom, hogy elmúljon. Szóval nem, ha párom megkér rá, megmondom neki, hogy nem vagyok rá képes, és ne haragudjon. :D

N

2022. jan. 2. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!