Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti párotok is ilyen?
Figyelt kérdés
Néha a semmiből elkapja a páromat a hoppáré. Ma is igy volt,éppen haza jött és mondtam egy átlagos mondatot ami máskor nem idegesíti fel tehát semleges éd most teljesen becsavarodott tőle. De mikor belépedt az ajtón már akkor látszott rajta hogy ma citromba harapott. Mostanában elég sűrűn van ez. És rosszul esik mert semmit nem csináltam mégis úgy beszél velem mint egy szajhával.2019. jan. 30. 16:16
1/21 anonim válasza:
Igen, mindenki párja ilyen. Sőt az egész világ.
2/21 anonim válasza:
Még néha én is ilyen vagyok. Nem vagyok rá büszke, illetve egy kis odafogyeléssel lehet változtatni.
3/21 Noblesse Oblige válasza:
Nem.
Viszont ha ilyen előfordulna és rajtam vezeti le a feszkót akkor bizony meg kell beszélni a dolgokat. Nem vagy bokszzság, úgyhogy ne használjon annak.
4/21 A kérdező kommentje:
Elment egy másik munkahejre és .ég csak nem is köszönt. Pfff ez nagyon szép.. ugy látom már az is ki ment a divatból
2019. jan. 30. 16:26
6/21 anonim válasza:
Ez most hogy jön ide? Kinek nem köszönt? A párod a munkatársad is volt? Csak elment onnan és elfelejtett szólni? Vagy mivan?
7/21 anonim válasza:
Az exem volt ilyen. Azért lett ex.
A férjem az lett, aki szeretettel és tisztelettel bànik velem akkor is, ha rossz napja volt.
8/21 A kérdező kommentje:
Nem. Masik munkahelyre ment tehát itthon volt és még csak nem is köszönt.
2019. jan. 30. 16:32
9/21 anonim válasza:
Nem, de nem is tűrném el. Leülnék vele beszélni, hogy vegye magát nagyon gyorsan észre mert ez így nem pálya. Értem én, hogy szar napja van azt sem várom el, hogy ha rossz kedve van jópofizzon meg tegyen úgy mintha minden szuper lenne, de ha tudja, hogy rossz passzban van inkább vonuljon el, szépen nyugodjon le aztán szóljon hozzám. Én sem vezetem le máson a feszkót, úgyhogy ezt ugyanúgy el is várom. Az egyik családtagom hasonló természetű volt nála megtanultam ezt kezelni, de az eredmény az lett, hogy nagyon eltávolodtunk egymástól és azért aki iránt olyan mély érzéseket táplálok mint a párim nála mondjuk nehéz lenne nem magamra venni/bántásnak venni az ilyesmit annak ellenére, hogy mondjuk tudom, hogy ez nem feltétlenül nekem szól.
10/21 anonim válasza:
Ha ilyen lenne, nem lenne a párom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!