Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A youtube-on nagyon sok "prank" videó van, ahol párok viccelik meg egymást, néha elég durván. Ti szoktatok ilyet csinálni? Ha a párotok ilyet tenne veletek, mit reagálnátok?
Meglepő módon nem szoktunk ilyeneket, maximum apróságokat. Pedig mindkettőnkből kitelik.. :D Inkább csak szóban szívjuk egymás vérét.
Amúgy néha már tényleg durva dolgokat csinálnak. Bár feltételezem, hogy nagy része megrendezett. Baromi irritáló lehet azért egy idő után.
Párom szokott ilyen videókat nézni, szerintem ezek nagy része ótvar paraszt dolog, a maradék meg veszélyes. Mivel ismeri a véleményem, nem tenne meg velem ilyet.
Legalábbis melegen ajánlom neki. :D
Az alsó konnektort kikötöttem míg fürdött, majd visszaraktam a helyére. Bedugta a hajszárítót, de ugye nem tudta bekapcsolni. Mikor segélykérőn rám nézett, mondtam neki, hogy nem véletlenül mondják, hogy folyik az áram, ahogy a víz sem, úgy az áram sem fog felfolyni a bokájától a feje magasságába, használja a vállmagasságban lévő konnektort, ott menni fog. Átdugta, meg történt a csoda, majd megjegyeztem, hogy jé, ezt nem is tudta. Az apjával visítva röhögve szaladtunk előle, miközben a törölközővel vagdalt minket szintén nevetve, hogy mekkora gyökerek vagyunk :'D
32/f
Nem csinálunk egymással ilyet.
Csalódnék benne.
Hozzá kell tenni, hogy az esetek elsöpró többségében ezek előre meg vannak rendezve.
Amúgy nem szoktunk ilyeneket csinálni. Ha így megszívatna a párom, határozottan és erélyesen leszoktatnám róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!