Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg túlzásba viszem az elvárásokat?
4 éves kapcsolatunk van együtt élünk . sokszor a fejemhez vágja hogy túl sok az elvárásom ő felé és már kerítem tényleg elhinni hogy én vagyok a hülye . a nagy elvárásaim közé tartozik , hogy ne csak magára gondoljon mindig pl : én elmegyek vásárolni valami kis dolgot hozok neki mindig haza igaz nem 10 ezer értékű dolgot hanem pár száz forintos dolgot amit tudom hogy szeret ő ellenne soha nem hozott ilyesmit mikor tudja hogy egy kulcstartonak is örülnék . hogy neha csak indokolatlanul hozzon egy szál virágot az se érdekel ha az utcáról tépi le de tudjam h gondolt rám. hogy néha tegyen pár romantikus dolgot egy cetli is elég mielőtt elmegy a munkába. hogy erezzem hogy ne az ő érdekei legyenek mindig előtérbe és hogy megfeszítés árán megtesz értem valamit.
apró dolgok mégis akkora nagy dolgoknak képzeli.
A kerdesem a lányokhoz szól hogy nektek is vannak ilyen elvárásaitok?
A férfiaktól kérdezem hogy ezek tényleg megterhelő dolgok számotokra?
én 24 ő 27 éves
Az én szeretetnylevem a minőségi idő
köszönöm a forrást elolvastam .
Akkor ezek után elmondhatom hogy az én szeretetnyelvem az ajándékozás és szívességek ( ezeket én meg teszem a páromnak és ugy erzem hogy jól esne a viszonzása)
Az én páromnak viszont szerintem a testi érintés a szeretetnyelve ( sokat kapok belőle .viszont viszonyom is )
Oke tehát nem bizonytalankodom abban hogy a parom szeret, értem hogy ő máshogy mutatja hogy szeret és ez a testi érintős dolog is nagyon jó.. de akkor is az én szívesség és ajándékozós nyelvemmel mi lesz ha viszonzatlan mindig ? nyilván nem azért teszem meg érte mert kötelező viszonozni minden egyes ilyen tettet de jól esne ritkán . én is viszonozom ezt a testi érintős szeretetnyelvet hisz én is ölelgetem puszilgatom tehát ő ki van elégülve úgy mond a viszonzásba .de én mit tehetnek ?
Èn ezt teljesen alap dolognak érzem, 2 ember közt akik őszintén szeretik egymàst és összepasszolnak, nem extra elvàràsnak. Nàlunk megvan az ilyesmi kölcsönösen. Alap mindkettőnknél. Nyilvàn nem lennék együtt olyan emberrel akinek bizonyos hiànyossàgàt ( ami szàmomra az), nehezen tudnàm toleràlni. :) Ennyi a titok. Hosszútàvon a szerelem és a vonzalom édes kevés egy kapcsolathoz, ha nem passzoltok össze alap dolgokban, egyre több minden fog zavarni vele kapcsolatban ami neked nem tetszik- és persze fordítva.
33/N, 30/F. 9. éve vagyunk együtt, 7+ éve hàzasodtunk. Nem ok nélkül ő az egyetlen olyan férfi az életemben akivel évfordulót élt meg a kapcsolatunk. Az erős érzelmek és vonzalom mellett ő volt az egyetlen akinek a személyisége, természete a legjobban illett az enyémhez, és így van ez azóta is. Hasonló a gondolkodàsmódunk, az értékrendünk.
Ezek nagyon fontosak ha valakivel egy életet szeretnél boldogsàgban leélni.
abszolút megértem a problémád, mert én is így vagyok ezzel. én is szeretek örömet okozni a másiknak apróságokkal, de így csak olyan miatt várok el viszonzást, amit amúgy ő nem kért tőlem. szar ez, mert nekünk szívből jön, és magunkra vesszük, azt hisszük neki nem vagyunk fontosal. nekem pl tudom, hogy marha nagy önbizalomhiányom van, azért tudnak lehúzni az ilyen kis dolgok. lehet, hogy neked is ezt kéne valahogy helyrerakni?
én is próbálom gyakorolni, hogy mindenféle elvárás nélkül legyek felé. baromi nehéz ez tény. de próbáld meg félretenni a sok média által rádvetített felesleget, hogy hogy lehetne mégmégmég tökéletesebb a kapcsolatod. miközben elfelejtjük becsülni azt, ami megvan benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!