Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek tényleg túlzásba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tényleg túlzásba viszem az elvárásokat?

Figyelt kérdés

4 éves kapcsolatunk van együtt élünk . sokszor a fejemhez vágja hogy túl sok az elvárásom ő felé és már kerítem tényleg elhinni hogy én vagyok a hülye . a nagy elvárásaim közé tartozik , hogy ne csak magára gondoljon mindig pl : én elmegyek vásárolni valami kis dolgot hozok neki mindig haza igaz nem 10 ezer értékű dolgot hanem pár száz forintos dolgot amit tudom hogy szeret ő ellenne soha nem hozott ilyesmit mikor tudja hogy egy kulcstartonak is örülnék . hogy neha csak indokolatlanul hozzon egy szál virágot az se érdekel ha az utcáról tépi le de tudjam h gondolt rám. hogy néha tegyen pár romantikus dolgot egy cetli is elég mielőtt elmegy a munkába. hogy erezzem hogy ne az ő érdekei legyenek mindig előtérbe és hogy megfeszítés árán megtesz értem valamit.

apró dolgok mégis akkora nagy dolgoknak képzeli.

A kerdesem a lányokhoz szól hogy nektek is vannak ilyen elvárásaitok?

A férfiaktól kérdezem hogy ezek tényleg megterhelő dolgok számotokra?

én 24 ő 27 éves

2019. jan. 23. 13:15
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem kényszernek érzi, kötelességnek, így hogy tudja, így mi benne az öröm?
2019. jan. 23. 13:43
 12/29 anonim ***** válasza:
80%
Más a szeretetnyelvetek.
2019. jan. 23. 13:45
 13/29 anonim ***** válasza:
76%

Szoktam kedveskedni, csak azon akadok ki, ha azt várják, gondolatolvasó legyek.

32/f

2019. jan. 23. 13:46
 14/29 anonim ***** válasza:
76%
Nekem az érintés a fontos. Ha elmegy mellettem simogasson meg vagy nyomjon egy puszit. Este összebújva aludni. Apró "gagyiságokra" nem vágyok.
2019. jan. 23. 13:56
 15/29 anonim ***** válasza:
71%

Nőknél ez normális.

Az más kérdés hogy a legtöbb férfi amint megkapta amit akar, már nem kedveskedik így. De nyugi mert majdnem férfi ilyen. Annyit mondok ez legyen a legnagyobb gondod az életben!

2019. jan. 23. 14:03
 16/29 anonim ***** válasza:
83%

Más a szeretet nyelvetek. Én utálom az ilyen kis bizbaszokat, tehát nyilván nem is várom el. Nálunk az érintés a legfontosabb mindkettőnknek, ha otthon vagyunk, folyton összeérünk valahogy, ha nem is közösen csinálunk valamit, például összeér a talpunk, vagy csak odahajol és ad egy puszit, aztán elmegy. Ha ezek nem lennének, na akkor lennék nagyon szomorú, de ezeket tudatosan kezeljük.

Beszélj a pároddal, hogy neked ezek mennyit jelentenének. Valószínűleg fel sem tűnt neki eddig.

27N

2019. jan. 23. 14:20
 17/29 anonim ***** válasza:
79%
Nincs ezzel baj, ha valaki magától teszi. De ilyet elvárni hatalmas baromság, napi szinten cseszegetni vele a másikat meg pont arra jó, hogy végleg elvedd a kedvét tőle. Van akinek ez a cukimuki ajándékozósdi abszolút messze áll a személyiségétől. Én is ilyen vagyok, egyszerűen nem látom értelmét, hogy hazahordjon egy csomó felesleges izét. Nem mindenki így fejezi ki a szeretetét. Tanuld meg értékelni azokat a módokat, amiket ő használ. Annyira rá vagy görcsölve az ajándékozósdira, hogy észre se veszed, hogy ő másképpen fejezi ki a szeretetét. Hagyd már lógva szegényt.
2019. jan. 23. 14:39
 18/29 anonim ***** válasza:
81%

Konkrétan tegnap este azt hittem egy virág van a kezében, közben meg egy éjjeli szekrényre való kislámpa volt. Messziről a sötétben egy becsomagolt virágnak néztem :D

Fulladoztunk a röhögéstől.

De hogy a kérdésedre is válaszoljak: Nálam ez nem elvárás, de nyilván jól esik . Az én párom szokott ilyesmiket csinálni. Viszont szerintem ha ezek a gesztusok nem jönnek automatikusan valakiből úgysem tudod megváltoztatni.

(én 37N ő 39 éves )

2019. jan. 23. 14:40
 19/29 anonim ***** válasza:
59%

Soha nem vettem kulcstartót nem teptem virágot.

Különben tényleg az sok férfinak egyszerűen nem ott jár az agyunk.

2019. jan. 23. 14:53
 20/29 anonim ***** válasza:
78%

Ha mindig minden alkalommal venne neked valami apróságot egy idő után te sem tudnád értékelni,amúgy meg az, hogy nem csinál ilyesmiket nem jelenti azt, hogy nem szeret,egyszerűen csak nem olyan fajta. Általában az emberek magukból indulnak ki és ha ő nem igényli az ilyesmit nem fog neked sem csinálni ilyesmiket. Vannak emberek akik így mutatják ki ha szeretnek valakit vannak akik meg nem így. Ráadásul ez a fajta tevékenység nem kényszeríthető rá valakire aki magától nem tesz meg ilyesmit. Te azt várod el tőle, hogy figyelmesebb legyen, de ha ezt kierőszakolod belőle az csak annyit fog jelenteni, hogy megteszi neked, hogy ne hisztizz miatta, de kényszer cselekvés lesz és nem szívböl jövő.

Két dolgot tehetsz szerintem:

A, elfogadod, hogy a párod nem ilyen természetű ember

B, keresel valaki mást

Másképp ezt sajnos nem lehet.

2019. jan. 23. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!