Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek tényleg túlzásba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tényleg túlzásba viszem az elvárásokat?

Figyelt kérdés

4 éves kapcsolatunk van együtt élünk . sokszor a fejemhez vágja hogy túl sok az elvárásom ő felé és már kerítem tényleg elhinni hogy én vagyok a hülye . a nagy elvárásaim közé tartozik , hogy ne csak magára gondoljon mindig pl : én elmegyek vásárolni valami kis dolgot hozok neki mindig haza igaz nem 10 ezer értékű dolgot hanem pár száz forintos dolgot amit tudom hogy szeret ő ellenne soha nem hozott ilyesmit mikor tudja hogy egy kulcstartonak is örülnék . hogy neha csak indokolatlanul hozzon egy szál virágot az se érdekel ha az utcáról tépi le de tudjam h gondolt rám. hogy néha tegyen pár romantikus dolgot egy cetli is elég mielőtt elmegy a munkába. hogy erezzem hogy ne az ő érdekei legyenek mindig előtérbe és hogy megfeszítés árán megtesz értem valamit.

apró dolgok mégis akkora nagy dolgoknak képzeli.

A kerdesem a lányokhoz szól hogy nektek is vannak ilyen elvárásaitok?

A férfiaktól kérdezem hogy ezek tényleg megterhelő dolgok számotokra?

én 24 ő 27 éves

2019. jan. 23. 13:15
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
81%
Férfiként én az esetek többségében hozok valami apróságot a páromnak. Azonban ha ezt elvárná valaki tőlem, akkor máris nem tenném szívesen. Szóval szerintem nem teljesen jogos. Azonkívül neked sem kötelező mindig megvenni valamit amire nem is biztos hogy van szüksége.
2019. jan. 23. 13:20
 2/29 anonim ***** válasza:
85%

Egy szal virag, egy szelet csoki, egy cuki jo reggelt! matrica, pici ajandekok......

...ha "elvarasnak" nem is neveznem, de "igenyem" van rà.

Ajandek alatt pedig nem a 70.000 ftos Pandora karkotot ertem, hanem barmi kis gesztust.

Ezeket sem napi, heti rendszeresseggel, hanem NEHA.

Legutolso kapcsolatomban ezek hianya nalam is ujabb szeget jelentettek a koporsoba.

2019. jan. 23. 13:21
 3/29 anonim ***** válasza:
73%

2 vagyok,

azt kifelejtettem, hogy en gyakran adok ilyesmiket.

2019. jan. 23. 13:22
 4/29 Noblesse Oblige ***** válasza:
49%
Nekem nincsenek ilyen igényeim, de azért örülök neki, amikor ilyen formában gondol rám.
2019. jan. 23. 13:24
 5/29 anonim ***** válasza:
78%
Ez természetes igény. Nem is mondanám igénynek. Ezt alapból kéne tudni, csinálni a párodnak. Ezek az apró dolgok, gesztusok nagyon fontosak egy kapcsolatban. A párodnak kéne magától rájönni, ha ezeket megteszi, egy sokkal boldogabb párja lesz. Úgy nézem, magával is jót tenne. Nem mindegy, milyen a lelki állapota, kedve annak akivel együtt él.
2019. jan. 23. 13:25
 6/29 anonim ***** válasza:
39%

Ezek érdekes dolgok,mindig gondlj rám,ha boltba vagy,hozz nekem csokit,kulcstartót,virágot.Komolyan a bevásárlólistát is fel kell írni.(néha Nekem is)Attól mert nem halmoz el rendszeresen valami por vagy hasfogóval attól még gondolhat Rád.Tetteiből nem érzed ezt,csak ha ezek a gondolatok tárgyiasítva vannak?Te nő vagy,ő férfi,ugyan úgy vagyunk bekötve mégis máshogy.

Ha meg rendszeresítené azt írnád ki,hogy tuti vaj van a füle mögött,olyan sokszor meglep valamivel.Bocsi,nő voltam.

2019. jan. 23. 13:26
 7/29 anonim ***** válasza:
90%

Nekem nincs ilyen elvarasom mert nem szerepel a szeretetnyelvemben az ajándékozás. Engem ezek nem érdekelnek . Soha nem vártam el ilyet. Nem attól érzem hogy szeret a másik ha apró hülyeségeket vesz nekem. Nekem magamtól eszembe se jutott hogy vásárolgassak a másiknak. Virágokat nem szeretem így azt ne vegyen.

N24

2019. jan. 23. 13:26
 8/29 anonim ***** válasza:
90%

Nekem is vannak ilyen igényeim, páromnak nincsenek.

Eleinte hisztiztem rajta, mint te, aztán megtanultam, hogy ő másképp fejezi ki a törődését, és igénye is másra van. Persze, nyilván örült neki, hogy hoztam valamit random, de őneki ez nem volt olyan hú de nagy dolog.

Azóta nincs ilyen gond, megtanultuk kezelni egymás elvárásait az évek alatt.

Beszéljétek meg, hogy kinek mire van igénye, hosszabb távon meg majd összecsiszolódtok.

2019. jan. 23. 13:28
 9/29 anonim ***** válasza:
88%

Nő vagyok,és nem igénylek ilyesmit.Páromnak se szoktam vásárolni.Nem szeretek kacatokat halmozni,ami úgyis szemétben végzi.És a napi párszáz forint is egy èv alatt igen szép összeg,inkább spórolunk

Egyèbkènt kicsit úgy tünik kimaradt egy-két dolog a gyerekkorodból,vagy mintha a párodban keresnèd apukád (apu vedd meg szindróma) nem én találtam ki ezt,és nem rosszindulatból mondom.

Nem kell bizonygatnia hogy szeret,tudom,és nejem ez elég

2019. jan. 23. 13:29
 10/29 anonim ***** válasza:
25%
A sima barátaimnak is szoktam venni.
2019. jan. 23. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!