Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg túlzásba viszem a pasim terrorizálását?
Én igyekszem jó barátnő lenni, de a pasim haverjai nagyon kiosztottak. Nem is igazán értem, hogy miért nem tudom h igazuk volt e ?
Az történt hogy nekem nőként ugye állandóan le kell hajtani a WC ülőkét. Ugyan annyit használjuk de a pasik 50/50be lehajtják és nem. Mondtam tehát neki hogy nagyon unom hogy állandóan le kell hajtsam utána és megkértem többször is hogy pisiljen már ülve és akkor nem kell állandóan lehajtani!
Ez tényleg akkora baj vagy a barátom haverjai túlozzák el??
25N
Nekünk meg fel kell hajtani.
Nehogy már megerőltessétek magatok ti nők. Ennyire erővel ti is nyugodtan felhajthatnátok az ülőkét WC után, így nekünk nem kellene fáradni.
Na, milyen ez a fajta csesztetés?
Nem fogok ülve pisilni!
Azért ennyire ne akarjuk már átformálni a másikat...
És ez nem magunkhoz formálás, ez már vicc...
23/F
A WCülőke hiszti az elsárkányosodás csalhatatlan jele.
Ezt már az ókori kínai bölcsek is feljegyezték. Márpedig ők igazi sárkányszakértők voltak.
A WC ülőkéje eleve mindenhol le van hajtva.
Ti vagytok azok,akik felhajtják,hát hajtsátok is vissza!
Nem hogy baj,hanem undorító.Én is utálnám biztosan.
En ezt a problemat sosem ertettem a noknel. Mennyibol tart lehajtani az uloket? Vagy ugy erzed, ezzel semmibe vesz a pasid? Vagy nem tudom, milyen lelki okai lehetnek ennek, hiszen nyilvanvaloan nem egy megerolteto dolog felhajtani. Magam utan lehajtva hagyom, aztan meg neki kell felhajtani, kesz, "egyenloek" vagyunk, ha valakinek barmi ilyesmi megfordul a fejeben a wc ulokejenek helyzetevel kapcsolatban. Valami baj van az agyadban, kerdezo.
23L
Ilyen lánnyal hozna össze a sors, kivágnám azt a hülye ülőkét az ablakon.
Majd mindenki ül a közvetlenül csészére és problem solved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!