Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg túlzásba viszem a pasim terrorizálását?
Figyelt kérdés
Én igyekszem jó barátnő lenni, de a pasim haverjai nagyon kiosztottak. Nem is igazán értem, hogy miért nem tudom h igazuk volt e ?
Az történt hogy nekem nőként ugye állandóan le kell hajtani a WC ülőkét. Ugyan annyit használjuk de a pasik 50/50be lehajtják és nem. Mondtam tehát neki hogy nagyon unom hogy állandóan le kell hajtsam utána és megkértem többször is hogy pisiljen már ülve és akkor nem kell állandóan lehajtani!
Ez tényleg akkora baj vagy a barátom haverjai túlozzák el??
Mi is meg a fedelet is lehajtjuk.mivel eleg kicsi a furdo es nrm szeretnek semmit beleejteni meg nem tartom gusztanak sem ha kiszallok a zuhanyzobol es ott a kinyitottam WC. De van h a baratom elfelejti, es mivel tudom h alapvetoen figyel ra, nem szoktam szova tenni. Mar megtanultam h nem eri meg ilyeneken veszekedni, akkor sosem lesz beke. Cserebe o sem Kot bele minden lepesembe csak h bizonyhassa az igazat. De h nem varnam el tole h ulve pisiljen az is tuti. O sem mondja neked h pisilj allva. Szegeny ferfi...
2016. márc. 3. 14:00
22/32 Sunshinedoll válasza:
Ha ugyanannyiszor használjátok a vécét, akkor neki ugyanannyi joga van emiatt neked esni, mint fordítva. Amúgy, szerintem meg mindkettőtöknek le kéne hajtani fedelestől, mert nekem meg az a rigolyám van, hogy ne tátongjon a budi szája csak úgy. :D
2016. márc. 3. 14:24
23/32 anonim válasza:
Nálunk meg van oldva a probléma, mert ha nem hajtjuk le a fedelét, akkor a macska odamegy és beleiszik. :D Tehát muszáj lecsukni, mert nem akarjuk, hogy undorító/domestosos vizet igyon a cica. :D Bocsi az offért.
Szerintem mindenki hajtsa úgy használat előtt, ahogy neki jó, baromság ezen veszekedni.
2016. márc. 3. 16:04
24/32 anonim válasza:
Szerintem ehhez a haveroknak semmi közük sincsen. Mi is szoktunk ilyeneken "vitatkozni" a párommal, persze soha nem jutunk dűlőre, de mi ezért vagyunk nők, ők pedig férfiak. Szerintem az ilyen dolgok mindig is problémák lesznek, de ne hagyjad, hogy a párkapcsolatotokba bárki is beleszóljon, főleg nem haverok. Hidd el, a legtöbb lánynak nem tetszik, ha a férfiak nem hajtják le a wc ülőkét:)
2016. márc. 3. 19:12
25/32 anonim válasza:
Azon mondjuk túlléptem, hogy azon vered magad, hogy valaki merrefelé hajtva hagyja az ülőkét. De az, hogy te RÁSZOKTATTAD az ülve pisilésre, ő meg még rá is szokott, csak mert neked nehezedre esik egy tizedmásodperces művelet, na, azon kiégett az agyam.
2016. márc. 3. 20:30
26/32 anonim válasza:
Összeköltözèsünk 1 hónapjàban volt egy pàr alkalom, amikor nagyon kellett pisilni. Siettem ès nem is nèztem a wc, csak letoltam a bugyit ès csüccs, bele egyenest a wc kagylóba, fel volt hajtva az ülöket. Megèrezte a fenekem nem mondom, de jót nevettem a sajàt magamon, amièrt nem figyeltem. Kèsöbb màr figyeltem, megszoktam, hogy ö mindig felhajtja. Ha nekem kell lehajtom, elvègzem ès lehajtva hagyom. Nem kell ezen veszekedni, vannak fontosabb dolgok is az èletben. 20L
2016. márc. 5. 02:39
27/32 anonim válasza:
First world problem :D :D
Jól értem, a párod tényleg ülve pisil a kedvedért? :D
Egyébként ultimate megoldás: hajtsátok rá a tetőt mindig. Akkor neki is fel meg le kell hajtania mindig, meg neked is. Pont ugyanannyit fogtok melózni a pisiléssel.
És még a fengshui szerint is menő, ha le van csukva a WC, mert nem jönnek be az ártó szellemek. Plusz remek szagfogó, főleg panelban hasznos.
2016. márc. 6. 14:01
28/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Hát a rászoktattam elég erős inkább rávettem mert így egyszerűbb!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!