Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Tényleg túlzásba viszem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg túlzásba viszem a pasim terrorizálását?

Figyelt kérdés

Én igyekszem jó barátnő lenni, de a pasim haverjai nagyon kiosztottak. Nem is igazán értem, hogy miért nem tudom h igazuk volt e ?

Az történt hogy nekem nőként ugye állandóan le kell hajtani a WC ülőkét. Ugyan annyit használjuk de a pasik 50/50be lehajtják és nem. Mondtam tehát neki hogy nagyon unom hogy állandóan le kell hajtsam utána és megkértem többször is hogy pisiljen már ülve és akkor nem kell állandóan lehajtani!

Ez tényleg akkora baj vagy a barátom haverjai túlozzák el??

25N

2016. márc. 2. 22:18
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Én azt mondom, örülj, hogy felhajtja!

Apám olyan suttyó, sosem hajtja fel, szóval folyton pisicseppes az ülőke, ha otthon van.

Nem is tudom, melyik rosszabb. Mondjuk hál égnek elköltöztem.

2016. márc. 11. 11:23
 32/32 anonim ***** válasza:
Nálunk is mindig le van hajtva, pont azért amit itt páran írtak, egyszerűen ne tátongjon a világba a wc. Nekem már az a furcsa, ha valahol fel van hajtva...
2016. júl. 18. 16:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!