Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Tényleg túlzásba viszem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg túlzásba viszem a pasim terrorizálását?

Figyelt kérdés

Én igyekszem jó barátnő lenni, de a pasim haverjai nagyon kiosztottak. Nem is igazán értem, hogy miért nem tudom h igazuk volt e ?

Az történt hogy nekem nőként ugye állandóan le kell hajtani a WC ülőkét. Ugyan annyit használjuk de a pasik 50/50be lehajtják és nem. Mondtam tehát neki hogy nagyon unom hogy állandóan le kell hajtsam utána és megkértem többször is hogy pisiljen már ülve és akkor nem kell állandóan lehajtani!

Ez tényleg akkora baj vagy a barátom haverjai túlozzák el??

25N

2016. márc. 2. 22:18
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
92%

Mondjuk mi biztos tul igenyesek vagyunk, de nalunk nemhogy az uloke, de meg az uloke fedele is MINDIG le van csukva. A wc a furdoszobaban van, ha bemegyunk kezetmosni, fesulkodni, akarmi, ne tatongjon mar ott a wc kagylo bele a vilagba, ezert a tetejet mindig lecsukva hagyjuk.

Nalunk ebbol soha nem is lenne ugy, hogy felhajtva hagyja a parom, mert eleve higienikusabb es esztetikusabb ha le van hajtva a fedele.

egyebkent meg ne foglalkozz a baratod himsoviniszta h.lye haverjaival, ezt a pasiddal kell megbeszelned, nem veluk!

2016. márc. 2. 22:43
 12/32 A kérdező kommentje:
Jó hogy valaki megérti mondjuk a barátnőimnél sincs ez de örülök hogy rá tudtam venni akkor. Szerintem így sokkal egyszerűbb!
2016. márc. 2. 22:54
 13/32 anonim ***** válasza:
32%

Most akkor tisztázzuk, hogy ha azt feltételezzük, hogy felváltva mentek wc-re, akkor bizony pontosan ugyanannyit kell hajtogatnotok..Mert ő felhajtja, azt utána te lehajtod. Amikor ő megint megy, akkor megint felhajtja. Te tényleg pontosan annyit hajtod le, mint amennyit ő fel. Sőt, még egy átlagos eloszlásnál kevesebbet is, mert ugye neki is van, amikor nagydolga van, olyankor ő magának hajtja le, amit felhajtani is ő hajtott...

Hogy őszinte legyek, én inkább azt választanám, hogy lehajtom a WC ülőkét fél másodperc alatt, egy olyan mozdulattal, ami annyira berögzült, hogy meg nem tudnám mondani, hogy itthon milyen gyakran van fel/lehajtva az ülőke, mint azt, hogy lepisilje azt a párom, és utána arra üljünk rá. Nem csak lustaság kérdése ez, és nem csak ártani, meg munkát adni akar neked, hanem valójában a te érdekedben (meg részben a saját érdekében hajtja fel). Szerinted neki nem mindegy, hogy az negyed négyzetcentis sugarát egy 40 vagy, 45 centi átmérőjű WC-be irányítja? Azzal van a baj, hogy lefröcskölné, (mint ahogy a felhajtott ülőkével is lefröcsköli a karimát). Az ülve pisilés pedig a férfiaknak nem kényelmes, nekik ha leülnek nem kifejezetten oda kerül a pisilőfelület, mint nekünk.

Szóval szerintem a ti dolgotok hogyan oldjátok meg, ha a barátodnak nem rossz ülve pisilni, akkor király, meg van oldva a probléma. Én azt tudom mondani, hogy mivel én tudom, hogy az enyémnek az, a gyakorlatilag tiszta ülőke lehajtásával pedig nincs bajom, ennyi belefér mindig, mi valószínűleg nem így fogjuk csinálni. És nem gondolnám, hogy ettől hímsoviniszta a barátom, akinek behódolok, és feladom a személyiségem... (Egy válaszra reagálva :) )

2016. márc. 2. 23:15
 14/32 anonim ***** válasza:
70%

Nem igazán értem a problémád...

Nekem berögzült mozdulat, hogy lehajtom és kész. Bár néha van olyan édes a pasim és magától lehajtja, de ha elfeljti, na bumm... mi történik?

Most ezen kell tépelődnöd? Nincs igazad! Te is felhajthatod neki, miután elvégezted a dolgod, de gondolom ez neked eszedbe se jut.

2016. márc. 2. 23:22
 15/32 anonim ***** válasza:
Nem is kell ülőke a klotyóra. :-D Le is szereltetem.Fél perc alatt megvagyok,nem szarozok Ülőkével.
2016. márc. 2. 23:22
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Itt senki nem szokta lehajtani a wc fedelét? Nálunk mindenki le szokta. Ez miatt nincs azzal probléma, hogy valaki lehajtja az ülőkét, vagy nem.
2016. márc. 3. 00:00
 17/32 anonim ***** válasza:

Én (L) amíg a szüleimmel éltem, mindig úgy volt a wc hogy le volt hajtva az ülőkéje, de a fedele nem. Mikor pedig a páromhoz költöztem kiderült, hogy ő a fedelét is lehajtja. Először picit furcsa volt, mintha idegen házba járnék wc-re, de aztán megszoktam. Ennyi. Én is már automatikusan fel és lehajtom a fedelét mikor a dolgomat végzem. Pedig ez egy olyan mozdulatsor amit 20 éven keresztül nem kellett csinálnom!! Jujj. Most összeszakad a világ.

Kérdező: eszedbe se jutott hogy esetleg te alkalmazkodj?

(Mellesleg igy mint előttem írták, ugyanannyi a "feladat" mindkettőnknek)

2016. márc. 3. 05:16
 18/32 anonim ***** válasza:
Micsoda probléma! Kb. egy másodperces mozdulatról van szó.:)
2016. márc. 3. 08:42
 19/32 anonim ***** válasza:
61%
Ott van elcseszve a dolog, hogy ilyen pitiáner dologból problémát csinálsz. Nem érzed megalázónak, hogy erről írsz, emiatt kérsz tanácsot? Egy fél másodperces mozdulat miatt? Legyél már kicsit nagyvonalúbb ennél! A barátod dettó. Mindkettőtöknek az első alkalommal engedni kellett volna, nem felvenni a kesztűt és csakazértis érvényesíteni a hülyeséget.
2016. márc. 3. 09:44
 20/32 anonim ***** válasza:
76%

Én is nő vagyok, de esküszöm, nem értem, hogy lehet problémát csinálni ilyen pitiáner baromságokból.:D Olyan, mintha eleve idegesítene a pasid valami más miatt, és ez vetülne ki az élet minden apró-cseprő területére. Nekem aztán rohadtul mindegy lenne, hogy le kell-e hajtanom az ülőkét vagy sem, mielőtt ráülök. Tömegközlekedek egy csomót, hozzá vagyok szokva, hogy a nyilvános vécé sincs mindig olyan állapotban, ahogy nekem tetszik, mégsem hergelem fel magam rajta. Ennyi erővel kb. mindenen lehetne idegeskedni.

Lepontozhattok (látom, hogy a hasonló véleményen lévők 50% alatt vannak), de nekem ez a véleményem.

2016. márc. 3. 09:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!