Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi újat tanultál magadról miutan ossze költöztél valakivel?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok amit azelőtt még te sem tudtál magadról.2019. jan. 20. 10:47
1/5 anonim válasza:
Azt, hogy nagyon rendetlen vagyok, előtte ez nekem fel se tűnt, ahogy utána sem. 😎
2/5 anonim válasza:
Hogy nem tudok együtt élni másokkal, ha állandóan nekem kell könyörögnöm a páromnak, hogy mit hova rakjon, mert magától erre sem hajlandó, mert nem tanították meg a szülei mosni, főzni, takarítani, beágyazni, a cipőt a cipőszekrénybe tenni, a tányért elmosni és nem a mosogatóba hagyni..
26F
Ja és 18 volt a leányzó. Fél évet adtam, de kb úgy éreztem fél év után is, mintha az elején lennénk a nulladik napon. Na ez nagyon elvette a kedvem attól, hogy bárkivel is összeköltözzek.
3/5 anonim válasza:
Azt, hogy tényleg remekül főzök. :)
34N
4/5 anonim válasza:
azt, hogy a legjobb és legszabadabb egyedül élni.
5/5 anonim válasza:
1. soha többet ne költözzek össze senkivel
2. soha ne kössek kompromisszumot párkapcsolatban
3. soha ne legyen több párkapcsolatom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!