Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt élni valakivel, aki már nem a társunk de anyagilag nem megoldható a különválás?
Élettársammal elhidegültünk egymástól.
Pontot tettünk a kapcsolatunk végére.
Neki lett egy kapcsolata,amiről ugyan nem beszél én nem kérdezem.Hazajár.Van két gyerekünk.Sajnos anyagilag nem tudok levàlni ,ha menne már rég szeparáltan élnénk.
Nem vagyok híve a nyitott házasságnak.Nekem elég fájdalmas,hogy ő képes így élni ,hogy van valakije de hazajár.
Többször kérdezte már,hogy biztos vagyok e a döntésemben,hogy vége de ezzel jól felkavar.
Nem akarok így együttélni de nem tudok smozdulni.
Aki ilyet kérdez egy ilyen helyzetben az valóban válni akar?
Menj el melózni és probléma megoldva.
A gyerekeknek ez aztán remek példa, apa mást dug, de anyához megy haza, anya meg síkideg emiatt.
Mellesleg ezért nem kell semmi jövedelemre szülni és maximálisan kiszolgáltatni magad a férfinak.
6 oraban dolgozom.Két gyermekünket én hozom viszem ovi-suliba.Külön órákra én viszem az egyiket apa hozza haza.
A lakás közös csak épp nem lettem tulajtárs mert "elfelejtett"szólni mikor a szerződés megköttetett.
Ő vezető beosztást ért el míg én nyílván a gyerekekkel és egyébbel foglalatoskodtam.Adósságra hivatkozva nem megy el.
"Nehogy már az húzzon el "a lakásból
aki mással kefél?????
Lehetőleg olyan írjon ide, aki
hasonló cipőben jár/t!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!