Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Költöztél már azért össze a pároddal mert a helyzet úgy hozta?
..pl párod új munkát keres és te tudnál neki találni, de a te lakóhelyeden ezért ha elvállalná azt akkor oda kellene költöznie..
Nálunk ez a helyzet, most 50 km-re lakunk egymástól és 3 éve vagyunk együtt..
29f 24 l
Igen, mondhatjuk úgy hogy úgy hozta az élet. 2 éve jártunk, és vettünk egy közös laskát.
22L
Szerintem költözzetek össze. :)
Nálunk úgy volt, hogy én 2 macskával együtt egy családi ház emeletén laktam, nagybátyám és a terhes asszonya felett. No, a csaj totál megőrült a hormonoktól, meg miegymás. Hisztizett a macskákra, hogy szaladgálnak, nem bír aludni, hallja ahogyan lépkedek a szobában.
Anyámékhoz vissza nem akartam menni, meg ott sem lehettek volna a cicák. Úgyhogy a barátom felajánlotta, hogy mehetünk hozzá. Akkor még csak fél éve jártunk, de végtére jól sült ki a dolog, azóta is együtt vagyunk nagy boldogságban.
Nyaron kulfoldon dolgoztam, de csak a szezonban. Kozben megismerkedtem egy sraccal. 2 honapja voltunk egyutt, mikor lejart a szerzodesem es hazamentem. De tartottuk a kapcsolatot es eljott hozzam 2 hetre. Majd eldontottuk, hogy kimegyek ujra. O keresett alberletet, majd kimentem es hamar talaltam munkat is. 7 evig voltunk egyutt.
A ferjemmel is 2 honap utan koltoztunk ossze. En a munkahelye kozeleben laktam, o meg 20 km-re. Egyre tobbet volt nalam, vegul mar minden nap nalam aludt, aztan atpakolta a cuccait. 5 evig eltunk az en hazamban, aztan kozoset vettunk.
Fél éve voltunk együtt a párommal, amikor a lakótársam bejelentette, hogy szeretne minél hamarabb elköltözni. Kézenfekvőnek tűnt, hogy ő legyen az új "lakótárs", tehát úgy döntöttünk, hogy összecuccolunk.
Akkor még kicsit korainak éreztem, de így egy év távlatából úgy látom, hogy ez így volt tökéletes döntés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!