Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire elvárt, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire elvárt, hogy a feleség ki is tálalja a férjének az ételt?

Figyelt kérdés

Abban az esetben is, ha mindketten ugyanannyit dolgoznak, és a feleség főz emellett minden nap. A férfi elvárhatja a nőtől hogy megmelegítse és elé tálalja?

Tudom hogy lényegtelen a kérdés, de most egy kisebb vitát megoldhat egy-két kívülálló válasz!

2019. jan. 9. 18:56
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
86%

Jó itt ezt olvasni, miközben a való világban bizony a férfiak többsége ezt elvárja és a nők többsége ezt teljesíti.

Én soha nem vártam el, hogy elém tegyen egy nő bármit. Irtózom tőle, amikor férfi ismerőseim háborognak, hogy kosz van otthon vagy nincs kaja és ez az asszony hibája...gusztustalan egy hozzáállás.

Persze, a favágás férfimunka, ez alkat kérdése. A férfi képes rá, a nő nem. Nyilván a férfi végzi.

A főzés meg nem női munka, mert képes rá mindkét fél.

2019. jan. 9. 21:10
 22/31 anonim ***** válasza:
73%

Tőlem sem várná el barátom, viszont nálunk érdekes a helyzet, mivel olyan pici volt a konyha, hogy a kanapén ettünk, oda meg nem vihettem be a komplett cuccot.

Ezért én mindig előre kiszedve vittem be neki az ételt. Mivel részmunkaidőn vagyok és kevesebbet dolgozom, plusz ő eleve pedáns, összehajtogatja a saját dolgait, takarít, bevásárol stb. én ezt nem érzem kihasználásnak részéről. De otthon, nálunk vagy bárhol vagyunk magának szed.

De mondom én részmunkaidőn vagyok.

2019. jan. 9. 21:18
 23/31 anonim ***** válasza:
77%
Ja a múlt idő azért, mert most fogunk normális méretű lakásba költözni, ahol asztalhoz tudunk ülni.
2019. jan. 9. 21:19
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Hát nálam ez úgy működik hogy ha együtt eszünk, akkor már megfőzök/megmelegítek és ki is szedek két adagot, nem törik le a kezem ha kiteszek az ő tányérjába is két kanálnyi rizst miután magamnak kiszedtem, és a mikrónak se fáj ha egy helyett két szelet hús van benne.

Viszont ha én valamikor megfőztem és ettem, majd ő órákkal később betoppan hogy akkor ő enni kér, én meg melegítsem újra a kaját és tálaljak, akkor első körben a mikrót mutatnám meg neki, ha meg tartósan így áll hozzám és a kapcsolatunkhoz akkor az ajtót.

2019. jan. 10. 01:07
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Fát vágni nő létemre én is tudok, ugyanis már 13-14 évesen is csináltam. De ma már nem falun élünk, úgyhogy nincs szükség rá.
2019. jan. 10. 05:45
 26/31 anonim ***** válasza:
23%

Nem elvárás, de nálunk egy teljesen természetes dolog, hogy tálalunk is, nem csak a másik elévágjuk a fazekat, hogy nesze.

Otthon anyukám is mindig szedett mindenkinek. Sőt, ha apám kint bográcsozott (mert az az ő felségterülete volt), akkor bizony ő szedett. Ez nálunk hozzátartozik a főzéshez, hogy szedünk a másiknak, hacsak nem valami olyan kaja, ahol inkább ő szedne. Nekem nem derogál a páromnak levest merni, kb. 15 másodperces "munka".

2019. jan. 10. 09:46
 27/31 anonim ***** válasza:
80%

Semennyire. Egy óvodás, aki elég kell tenni a kaját, mert magától nem képes rá, az alapból ne házasodjon.

Mondjuk nem tudom sajnálni azokat a szolgalelkű nőket, akik együtt maradnak az ilyen emebrekkel, ha ennyire jó, akkor szenvedjenek csak.

2019. jan. 10. 11:30
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem elvárás, de általában együtt vacsorázunk, így egyik melegíti, másik megtálal stb. Együtt csináljuk, együtt eszünk, egyik lepakol, és ált. a párom (férfi) mosogat, mert én nagyon utálom. na bumm.
2019. jan. 10. 11:31
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem vàrja el, 60 éves férfi, van keze, aktív életet él, de mindig én melegítem a kajàt, valahogy így alakult.Szedni magànak szed, a 9 éves gyerekemnek szedek, lehetőleg ne forràzza le magàt.

Asztalra rakok mindent, aztàn ki mit akar.

Le is pakolok, el is mosogatok, de példàul füvet nem nyírok.

2019. jan. 11. 06:16
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és akkor sem halt éhen, mikor reggel 6-18 dolgoztam.

Ismeri, megtalàlja a hűtőt, a mikrót is tudja kezelni, de ennek ellenére én melegítem a kajàt, én teszem az asztalra (vagy ő engem ha ketten vagyunk) addig ő megterít.

2019. jan. 11. 06:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!