Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire elvárt, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire elvárt, hogy a feleség ki is tálalja a férjének az ételt?

Figyelt kérdés

Abban az esetben is, ha mindketten ugyanannyit dolgoznak, és a feleség főz emellett minden nap. A férfi elvárhatja a nőtől hogy megmelegítse és elé tálalja?

Tudom hogy lényegtelen a kérdés, de most egy kisebb vitát megoldhat egy-két kívülálló válasz!

2019. jan. 9. 18:56
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
94%
A főzés maga sem elvárható.
2019. jan. 9. 19:35
 12/31 anonim ***** válasza:
73%
Nemtudomhànyas vagyok, de annyit még megjegyeznék, h amelyik feleség minden egyes nap főz, az vmit nagyon rosszul csinál... én hetente 2, max 3 alkalommal főzök, és mégis mindig van itthon főtt kaja... persze nem madáradagokat csinálok, a maradékokhoz igazítom a következő menüt, és szeretem használni a fagyasztót is - ha épp qrvára nem akarok főzni, akkor felolvasztunk valamit. Nah szal a lényeg, h tapasztalataim alapján simán fenntartható egy háztartás mindennapi főzés nélkül is.
2019. jan. 9. 19:37
 13/31 anonim ***** válasza:
36%

Nem elvárható, de ha szívesen teszed, akkor tedd meg. Biztosan jólesik neki.

Én szívesen tálalnék, csak lenne már kinek...

2019. jan. 9. 19:38
 14/31 anonim ***** válasza:
86%
A barátnőm elém nem teszi oda, de sosem kértem, nem is igényem. Néha mikor én főzök, akkor be szoktam vinni neki, szeretem, ha ilyenkor kicsit lazíthat a minden napokban. Szerintem jól esik neki.
2019. jan. 9. 19:41
 15/31 anonim ***** válasza:
0%
Az én válaszom is eltűnt,nem irigylem azokat a férfiakat akiknek ilyen nő jutott.
2019. jan. 9. 20:12
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem lustaság. Sokkal inkább tartom lustának azt a férfit, aki ugyan annyit dolgzik mint a párja de mégis elvárja, hogy a nő főzzön meg vigye egyedül a háztartást. Egy felnőtt ember lássa el magát. Ha nincs asszony a háznál akkor éhen döglik? Egy háztartás vezetése majdnem annyi munka, mintha még plusz egy munkahelye lenne. Miért érzed azt normálisnak, hogy a nő 2 munkahelyen dolgozik a férfi meg csak tesped otthon és várja, hogy kiszolgálják? Ha ezek a kedves anyósok dolgoztak volna bármilyen komolyabb munkát ők sem szidnák a nőket, hogy nem főznek minden nap egy 3 fogásos ebédet. Bár mondjuk nekem anyósoméknál is így mennek a dolgok, az én családomban is. Ha anyósom hazaér 8 óra melóból és hulla fáradt akkor nem fog főzni. Apósom minden gond nélkül besegít pedig nem mai csirke egyik sem, közelebb vannak a 60-hoz, mint az 50-hez.
2019. jan. 9. 20:19
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

15. Igen az emberek (a Nők is azok) szívesebben netezgetnek, mint főznek/mosnak/takarítanak. Ez 2019-ben már nem szégyen, úgyhogy le vagy maradva egy évszázaddal.

A főzéssel rohadt sok idő megy el, felesleges pepecselés.

Senkit nem érdekel, hogy nektek ez nem tetszik :)

2019. jan. 9. 20:20
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Sajna sok helyen még ez a "trendi", de úgy gondolom, hogy ez így nem jó. Nem elvráni kellene dolgokat, hanem tenni érte. 1× ez, másszor az tálal a kölcsönösség elve alapján, ez lenne jó.
2019. jan. 9. 20:22
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha főzök, akkor megkérdezem, hogy kér-e. Ha igen, akkor neki is kiszedem persze, de nincs elvárva. A probléma általában a főzéssel szokott lenni, mert én szeretek tevékenykedni a konyhában, de amikor nincs (vagy mennem kell korrepetálni és nincs időm), akkor morog miatta (csak hétvégén főzök, hétköznap eszünk főtt ételt a munkahelyünkön). Annál én is visszamorgok, hogy van 2 keze, alapanyagok a hűtőben, szakácskönyvet kapott, hajrá.
2019. jan. 9. 20:36
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen palival eleve össze sem jövök. Persze szeretem elé tenni az ételt, és ő is szereti ezt a gesztust tőlem, de soha el nem várta, soha szóvá sem tette ha nem tette elé. Eleve ezt vezettem be, hogy szolgálja ki magát. Én ezt láttam otthon is.
2019. jan. 9. 20:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!