Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mennyi kalandot kepes elturni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi kalandot kepes elturni egy feleség a férjének?

Figyelt kérdés
Persze mindig kiderul

#Szeretô.
2018. aug. 5. 14:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Legrosszabb esetben is megbosszulja :)
2018. aug. 5. 14:34
 2/13 A kérdező kommentje:

Elso valaszolonak

Mibol gondolod megbosszulja?

Vissza csalja?

2018. aug. 5. 14:40
 3/13 anonim ***** válasza:
24%
Kell valami hülye, hogy eltartsa a családot, szóval sok nő sokmindent elnéz.
2018. aug. 5. 14:41
 4/13 anonim ***** válasza:
33%
Nem megbocsájtó lények az emberek pláne a nők . Ha el is tűri visszakapod 1000-sen. És itt nem csak a megcsalásra kell gondolni . Főzés , mosás etc etc . Mondjuk picit elsózza a kajádat elfelejt kimosni ezt azt. Hosszú távon fogja sok apró kis részletbe visszaadni. Legtöbb nő bosszúálló típus ezt jegyezd meg. Vagy hallgathatod egész életedbe mint egy papagáj mert ezt mindig hozzád fogja vágni ha veszekedtek :)
2018. aug. 5. 14:43
 5/13 anonim ***** válasza:
63%

"Mondjuk picit elsózza a kajádat elfelejt kimosni ezt azt."

Ez miert is a feleseg dolga?

2018. aug. 5. 14:55
 6/13 anonim ***** válasza:
86%

Elsőt megbocsátottam.

Masodiknál elhagytam.

Közel 30 év hazasság.

Miert kellene eltűrni ?

Van penzem. Nelküle is megélek.

Felnőtt ember eltudja magát tartani.

2018. aug. 5. 14:58
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon változó. Körülöttem, derült ki jó pár megcsalás. Volt akiknél sorozatos, hosszú éveken át tartó. Még sem nagyon váltak el. Olyan nők sem, akik toronymagasan többet keresnek, mint a párjuk.
2018. aug. 5. 15:09
 8/13 anonim ***** válasza:
90%
Én egyet sem, elváltam.Nekem ne hozza haza másoktól váladékos, bacikkal szennyezett alsónadrágját, farkát.Pláne ne vigyorogjon a képembe, mint aki jól végezte a dolgát.Vannak nők, akiknek a "nagy szerelem" nevében van gusztusa ehhez, nekem nem volt és nem is lesz.Ettől az egyedüllét is ezerszer jobb.
2018. aug. 5. 15:10
 9/13 anonim ***** válasza:
86%

Pont annyival kevesebbet, mint ami a tudomásomra jut.

Nyilván amit nem tudok, azzal nem tudok mit kezdeni.

De ezt én sem értem:

"Főzés , mosás etc etc . Mondjuk picit elsózza a kajádat elfelejt kimosni ezt azt." => Hol van előírva, hogy ezeket neki kell csinálni????

2018. aug. 5. 15:58
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Én meghagytam a döntést a hűtlennek: mikor kiderült a hűtlenség, megmondtam hogy ok fátylat rá, HA a szomszédban lévő dögös tűzoltóval én is összefekhetek. Már jó régóta kinéztem magamnak... persze fel volt háborodva a kicsi drágám, hát mégis mit képzelek. Én meg mondtam hogy nyugodtan ócsárolja saját magát nem fogom leállítani, de vele maradni sem.
2018. aug. 5. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!