Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mennyi kalandot kepes elturni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi kalandot kepes elturni egy feleség a férjének?

Figyelt kérdés
Persze mindig kiderul

#Szeretô.
2018. aug. 5. 14:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ahogy látom,tapasztalom elég sokat...pláne,hogy a legtöbb pasi félredug.
2018. aug. 5. 19:07
 12/13 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyi az önbecsülése, minél kisebb annál többet. Van olyan önbizalomhiányos lelki sérül nő, aki akár sorozatos megcsalásokat is elnéz egész életen át, de ha olyan nőd van akibe egy csöpp egészséges lelkület is szorult akkor az elsőnél elhagy, nagyon helyesen.
2018. aug. 6. 07:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Egyet sem. Ha nagyon bizonyitani akar es vegigjarni a pokol mindegyik allomasat, allok rendelkezesere... az egyik exemmel megcsinaltam ezt miutan megcsalt es nagyon vissza akart jonni. Belementem, kijarta azt a felevet es aztan meguntam es dobtam. Lehet, hogy gcsg volt, de a megcsalas is. Plane, hogy viszonya volt mellettem evekig. Mikor kiderult egyszeruen mintha elvagtak volna a filmet, utana teljesen kiabrandultam belole.
2018. aug. 7. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!