Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire elvárt, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire elvárt, hogy a feleség ki is tálalja a férjének az ételt?

Figyelt kérdés

Abban az esetben is, ha mindketten ugyanannyit dolgoznak, és a feleség főz emellett minden nap. A férfi elvárhatja a nőtől hogy megmelegítse és elé tálalja?

Tudom hogy lényegtelen a kérdés, de most egy kisebb vitát megoldhat egy-két kívülálló válasz!

2019. jan. 9. 18:56
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
99%
Vannak ilyen férfiak, akik ezt elvárják. Nyilván nem én vagyok a feleségük, mert tőlem éhenhalhatna, ha ezt elvárja, akkor a büdös életben nem teszem meg. Ha nem várja el, és van kedvem hozzá, szívesen. De én nem vagyok 100 évvel ezelőtti asszonka a gáz előtt.
2019. jan. 9. 18:59
 2/31 anonim ***** válasza:
95%

Van keze? Sose voltam pasik csicskája.. Felnőtt csak kitudja merni a levest pl magának,utána meg túl kevés túl sok,aztán be is verhet érte? Na ne..

36N

2019. jan. 9. 19:02
 3/31 anonim ***** válasza:
99%

Nem hinném, hogy elvárt lenne.

Odahaza anyu a vasárnapi ebédnél szedett mindenkinek, más napokon meg nem ettünk együtt, szóval aki leült enni az megmelegítette magának.

Én perpillanat nem dolgozom folytonosan, a párom álltalában később ér haza, így az asztalon várja a vacsora, mert ráérek elkészíteni.

Ha nem vagyok otthon, akkor főz/szed/melegít magának.

2019. jan. 9. 19:04
 4/31 anonim ***** válasza:
98%

Nálunk nem elvárás, de ha az lenne se tenném, mivel nem vagyok senki cselédje. Szoktam főzni, ha kedvem támad hozzá, de nem csak én főzök, hanem a férjem is - attól függően, hogy kinek van energiája/kedve hozzá, ki vágyik jobban a főtt ételre épp. A másik meg ilyenkor hálás, és élvezi, hogy van kaja. Persze vannak alkalmak, amikor pl nagyon leül valaki, akkor a másikat ha megkéri, hogy hozzon be ezt vagy azt, az nem szokott gond lenni. De ez 1-1 alkalmat jelent, nem rendszeres.

Ha kész az étel, kitesszük az asztalra, és mindenki szed magának annyit, amennyit akar. Ha meg hűtőben van, akkor aki éhes, az kiveszi magának, és megmelegíti.

Komolyan kiakasztanak azok az agyhalott nők, akik mint egy házi rabszolga, körbepattogják az urukat, parancsolójukat, aki még teli hűtő mellett is képesek éhen halni...

2019. jan. 9. 19:10
 5/31 anonim ***** válasza:
98%
Elvárhatja? VÁRHATJA!!!!
2019. jan. 9. 19:13
 6/31 anonim ***** válasza:
98%

Hát én pont ezt fogom most tenni, viszont az igazsághoz hozzàtartozik, h én 6-tól 18-ig voltam távol, amíg a férjem 10-től 20-ig. Miután én elmentem dolgozni, kipakolta a mosogatógépet/bepakolt, kiteregette a tegnap este indított mosást, megágyazott, stb... én pedig hazaértem, összedobtam a kaját, megfürödtem, és amíg ő is lezuhanyzik, addig simán megmelegítem a kaját, és tálalva várom majd az asztalnál.

A kérdés olvasva van egy olyan sanda gyanúm, h nálatok nem munkamegosztás van, csak elvárások a nő felé... ilyen esetben természetesen kapja be a kislábujjam az ilyen férfi.

Jah, és sajna nem lényegtelen a kérdés, most hirtelen az jutott eszembe, hogy pont a kérdésben említett “elvárós” férfiak rinyálnak leginkább pl. a nők korkedvezményes nyugdíja ellen, miközben szerencsétlen nő (csak mert phinával áldotta a sors) kb. 3x annyit dolgozik a háztartással, gyerekneveléssel, idős rokon gondozásával stb.-vel együtt, mint “szegény” férfiak...

2019. jan. 9. 19:20
 7/31 anonim ***** válasza:
98%

Utolsó Semmirekellő pasi is akad egyre több aki hereként képzeli el az életét lecserélve szolga anyut szolga feleségre ha talál rá példányt.. Nem vagyok idős de anyám arra nevelt h nem nyaljuk férfiak talpát a semmiért,és a nő szemét persze a semmirekellő.. Pofám leszakad.

36N

2019. jan. 9. 19:27
 8/31 anonim ***** válasza:
95%

Én nem várom el a feleségemtől de ezt ő is tudja.

Mégis mikor haza érek a munkából addig kitálal nekem. Én addig a kislányunkal vagyok,köszönök neki stb..

Hétvégén is ha kész az ebéd akkor kitálal nekem mert ő így szereti vagy nem tudom 😂😂 Persze ha csak megéhezek és enni akarok akkor kiszedem én magamanak a kaját mert nagy fiu vagyok már.

De mégegyszer mondom nem várom el tőlle soha!

2019. jan. 9. 19:28
 9/31 anonim ***** válasza:
24%

Eskü nem tudom elképzelni a szitut.

Én nem vagyok nagy háziasszony, utálok főzni, ritkán is szoktam. Amúgy se vagyunk olyanok, akik kiülnek az ebédlőbe jópofizni, ünnepnapon kívül simán a gép előtt eszünk.

De HA megfőzök (legyen akár mirelit lasagne), akkor szerintem teljesen alap, hogy ki is tálalom az ételt. Azért ha már szedek magamnak, akkor nem olyan nagy teher egy tányér helyett kettőbe szedni. Én tényleg nem tudom elképzelni normális kapcsolatban, hogy ja, megfőztem, de nem szedek neked bibibí mert az túl nőcis.

2019. jan. 9. 19:30
 10/31 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan annyit dolgozunk. Nem, nem fogom neki tálalni a 3 fogásos vacsorát. Felnőtt ember, lássa el magát. Szerencsére az én párom érett és normális mentalitású. Abszolút nem várja el, hogy főzzek rá vagy kiszolgáljam. Ha nekem éppen nincs már energiám főzni, akkor csinál ő kaját. Dolgozó emberek között alap dolognak gondolom, hogy nem csak a nő főz. Az meg, hogy emellé még melegítgessen meg tálalgasson szerintem nonszensz.

Nyilván hogyha olyan a szituáció, hogy le tudunk ülni együtt, vagy én melegítek magamnak kaját és ő is kér akkor nincs ezzel gondom. De hogy minden nap rohanjak haza, hogy az "uramnak" kitálaljam az ételt az nem az én világom. Eleve ha csak a nő főz akkor a férfi legalább annyival szálljon már be, hogy megterít meg elmosogat.

2019. jan. 9. 19:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!