Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért van? Másnál is volt ilyen?
Figyelt kérdés
Néha elég bizonytalan vagyok az érzéseimmel kapcsolatban és nem tudom ez miért van. Együtt élek a párommal és néha azt érzem majd megőrülök érte, néha meg azt érzem nem érzek semmi különöset, leginkább ürességet. Nincs baj közöttünk, sosem vitázunk, mondhatni tökéletes a kapcsolat. Mostanában elég sok minden történt velem, sok negatív dolog, alapvetően életvidám és pozitiv szoktam lenni, mindig úgy álltam az élethez, de a mostani helyzetek miatt érzem, hogy néha elkap a depresszió és csak úgy ok nélkül borzasztóan üresnek és reménytelennek érzem magam. Eszembe jutott, hogy lehet a páromnál is emiatt van, hogy nem mindig érzem azt a melegséget ami eltölt ha a közelemben van, de az is motoszkál a fejemben, hogy ennek nem kéne kihatnia az érzelmeimre az irányában, hiszen vele és a kapcsolatunkkal tényleg nincs semmi baj. Nektek erről mi a véleményetek?
2018. dec. 20. 10:47
1/9 anonim válasza:
Most így hirtelen egy kosár jelent meg a lelki szemeim előtt.
A párok ha nem töltik meg tartalommal, előbb utóbb kifogy belőle a muníció.
2018. dec. 20. 10:51
2/9 A kérdező kommentje:
Mint említettem, a kapcsolatunkkal nincsen baj, bár mindketten dolgozunk, de fordítunk időt egymásra és sok közös programoz csinálunk. Pont ezért nem értem a helyzetet, mert van úgy, hogy olysn pillanatokban érzem ezt az ürességet mikor tudom, hogy boldognak kellene lennem. Ráadásul ez is múló dolog azért sem értem, egyik nap azt érzem imádom és batomi boldog vagyok mellette másnap mondjuk jön ez az üresség hogy bármi van is én nem érzem, hogy boldog lennék, aztán rákövetkező nap meg megint azt érzem, hogy elönt a melegség és nagyon boldog vagyok mellette. De ez teljesen független attól, hogy mit csinálunk, azt vettem észre, hogy ez nem befolyásoló tényező.
2018. dec. 20. 10:58
3/9 anonim válasza:
Semmi baj a kapcsolatotokkal minden tökéletes imádjátok szeretitek egymást ő az igazi a csoda a fantasztikus társ...
Na persze...mindenki ezt mondja. Te is. De korántsem biztos, hogy ez így van. Sőt én erősen kétlem. Nekem úgy tűnik te ezzel győzködöd magad.
2018. dec. 20. 11:27
4/9 A kérdező kommentje:
Nem győzködöm magam, sosem csináltam effélét, ha győzködném akkor nem kérdőjelezném meg azt amit érzek, csak ráböffenteném, hogy jah persze minden tökéletes én meg depressziós vagyok az aktuális helyzetek miatt. Nem vagyunk tökéletesek, senki sem az, neki is vannak hibái mint ahogy nekem is vannak, de jól megvagyunk egymással, el tudom fogadni a hibáival együtt és ő is engem. Nem akarom azt mutatni a világ felé mennyjre szuperek vagyunk ez sosem volt az én stílusom, szimplán csak látom, hogy nem veszekszünk, ha valami probléma van azt könnyen meg tudjuk beszélni, jó köztünk a kommunikáció és ez egy kapcsolatban fontos. Én itt csak egy objektív véleményre lennék kíváncsi, hogy a depresszió ami mostanában kerülget az lehet-e kihatással a kapcsolatbeli érzelmeimre is annak ellenére, hogy abban azt érzem nincs baj, vagy valami tényleg nem okés és azért vannak bennem ilyen hullámok, csak én nem jöttem még rá, hogy mi. Hidd el az utóbbin is rengeteget gondolkodtam már.
2018. dec. 20. 11:34
5/9 anonim válasza:
SAD-d van szerintem. Seasonal Affective Disorder. Nézz utána, egyszerű évszakos depi. Egyszerűen ebben a szürke időben depisebb vagy. Vegyél be D vitamint, sétálj kint többet. Nálam is kijön ez, ilyenkor tudatosan teszek ellene. Nem lehet mindennap megőrülni a másikért.
2018. dec. 20. 12:13
6/9 anonim válasza:
haí ennyire jó a kapcsolatotok, ha valóban így érzed, akkor az én véleményem az lenne, hogy ezt amit ide kiírtál, ezt mind mond el neki is.
És talán egy hatalmas súly lekerül a mellkasodról.
2018. dec. 20. 13:01
7/9 Rockarc válasza:
Altalaban ez olyan 35 felett szokott ez elojonni a noknel. Problema akkor van, ha ezek a jo-rossz idoszakok atbillennek a mindig rosszba. Nem mondom, hogy pszichologusra szorulsz, de nem artana jol atbeszelni a paroddal, hogy o hogyan lat teged. Ha nagyon kergeted a boldogsag ideat, tehat valamit csinalni akarsz, hogy ma boldog legyel csakazert is, az nyilvan nagyon rossz ut. Probalj meg visszagondolni azokra az idoszakokra, amikor ilyen allapotban voltal, hogy mik tortentek akkor. Lehet, hogy eszedbe jutnak olyan sima hetkoznapi dolgok, amiken elmosolyodsz, mikozben akkor abban az allapotban siman elkerulte a figyelmedet.
Egyebkent egy jo hobby nem artana, hogy az "uresjaratok" ne tudjanak hozzsura nyulni.
42F
2018. dec. 20. 14:49
8/9 A kérdező kommentje:
Nem görcsölök rá, hogy mindenképp boldog legyek. Van úgy, hogy egy teljesen hétköznapi összebújós sorozatozós estén érzem azt, hogy majd kiugrok a bőrömből aztán másnap meg mondjuk ugyanilyen program mellett érzem az ürességet. Azt tudja a párom, hogy mostanában depressziós vagyok néha, de nem merem neki előhozni, hogy ilyenkor teljesen érzéketlennek érzem magam az irányába is, mert tudom, hogy akkor teljesen bepánikolna hogy baj van és el kezdene faggatni, hogy miért érzek így, de ezt még magam sem tudom megválaszolni.
2018. dec. 20. 15:09
9/9 Rockarc válasza:
Hat szerintem erdemes egy szakembert megkerdezni. Ha baj van, akkor szakszeru segitseg kell, nem GYK-s. Ha pedig nincs, akkor legalabb megnyugodhatsz. Esetleg kapsz par tippet, hogyan reagalj, amikor jon ez a furcsa eleterzes. Nagy baj nem lehet, legalabbis meg korai stadiumnak tunik, ha full depresszioba sullyedsz, na az mar kemeny dio lenne. Ne vard meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!