Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Másnál is így van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnál is így van?

Figyelt kérdés
A kajàt a pàrom fizeti de az alberleti dijba meg a szamlaba nem ad bele, ha kell nekem penz esetleg valamire akkor megy a cirkusz, szerintem en sokkala tobbet koltok mint ő. Hiàba mondtam neki a dolgot ő neki egybe annyi penze nincsen.
2017. szept. 8. 18:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Neki igy kényelmes .A pàrod dolgozik?
2017. szept. 8. 18:34
 2/12 anonim ***** válasza:
86%

Más normálisan meg tudja oldani.

Külön kassza esetén feleznek mindent. Vagy közös kassza és beosztják együtt.

Ennek így, ebben a formában semmi értelme.

Azt meg tudod mondani, hogy kb. mennyi az, amit te fizetsz, amit ő, és külön-külön mennyit kerestek? Hátha úgy érthetőbb.

2017. szept. 8. 18:34
 3/12 A kérdező kommentje:

En most keveset keresek 110 000 ft korul keresek de legutobb tappenzen voltam es annyit kerestem hogy kifizettem a lakast a szamlakat es elfogyott a fizetesem.

A pàrom 160- 200 000 ft kozott keres. 40 000 ft nal tobbet nem kolt kajara szerintem. Nekem olyan 70 000 be megallt a lakas mindennel egyutt

2017. szept. 8. 18:42
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Vagy összerakjátok vagy teljesen külön kassza legyen és mindenki a saját fogyasztását fizeti.
2017. szept. 8. 18:51
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem, mi nem cirkuszolunk azon, ki mire és mennyit költ.
2017. szept. 8. 18:54
 6/12 anonim ***** válasza:
Számoljátok össze egy hónapban, a blokkok alapján, a kajára kiadott pénzt. Szerintem meg fogsz lepődni, mert több lesz, mint 40 ezer, főleg, ha hétvégi főzéshez is rendesen bevásárol.
2017. szept. 8. 19:23
 7/12 anonim ***** válasza:
81%
Nem, másoknál úgy van, hogy egyikük kinyitja a kis száját, a másik figyel, ebből pedig kialakul egy beszélgetés, aminek az a vége, hogy megoldást találnak a problémára...
2017. szept. 8. 19:28
 8/12 A kérdező kommentje:

Kedves utolso vagy rossz a szovegertelmezesed vagy nem olvastad a magyarazatomat beszeltunk errol.

Sok hulyeseget is vesz a parom amit en nem vennek egy kis csoki egy kis chips napi szinten udito nem surun van nagy bevasarlas annak ellenere hogy imadok fozni

2017. szept. 8. 19:32
 9/12 anonim ***** válasza:
Olvastam, és fel is fogtam a magyarázatod, erre írtam, amit írtam. Hiába "beszéltetek erről", ha nem született tanulság/konklúzió/megértés/tanulság, akkor az - számomra - nem minősül megbeszélésnek, max elmondtad a problémádat, amire a kedves párod magas ívből tojt egy nagyot, és folytatódott minden úgy, mint előtte... Ez nem megbeszélés.
2017. szept. 8. 20:01
 10/12 anonim ***** válasza:

Hm... 40000kajára egy hónapban kèt főre???

Az elèg karcsú...

2017. szept. 8. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!