Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnál is így van?
Más normálisan meg tudja oldani.
Külön kassza esetén feleznek mindent. Vagy közös kassza és beosztják együtt.
Ennek így, ebben a formában semmi értelme.
Azt meg tudod mondani, hogy kb. mennyi az, amit te fizetsz, amit ő, és külön-külön mennyit kerestek? Hátha úgy érthetőbb.
En most keveset keresek 110 000 ft korul keresek de legutobb tappenzen voltam es annyit kerestem hogy kifizettem a lakast a szamlakat es elfogyott a fizetesem.
A pàrom 160- 200 000 ft kozott keres. 40 000 ft nal tobbet nem kolt kajara szerintem. Nekem olyan 70 000 be megallt a lakas mindennel egyutt
Kedves utolso vagy rossz a szovegertelmezesed vagy nem olvastad a magyarazatomat beszeltunk errol.
Sok hulyeseget is vesz a parom amit en nem vennek egy kis csoki egy kis chips napi szinten udito nem surun van nagy bevasarlas annak ellenere hogy imadok fozni
Hm... 40000kajára egy hónapban kèt főre???
Az elèg karcsú...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!