Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnál is fenn akadtak azon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnál is fenn akadtak azon, hogy a lányuk erősebb mint a barátja?

Figyelt kérdés
Barátom 173centi én 169 centi vagyok. Kiskoromban judoztam, mostanában kézilabdázok-69kiló vagyok, barátom is hasonló súlyú lehet. Barátom színész képzőre járt, egy kisebb jazz zenekarban énekel. Bátyám 190 centi szintén kézizik magasabb osztályban. Amikor barátom elment, megjegyezték "poénból", hogy milyen már, hogy az "asszony" erősebb (mondom kösz) és jobban ért műszaki dolgokhoz és jobban érdekli a sport. Barátom is szereti, de nem annyira mint én. Előző barátom 195 centi volt, szintén sportolt-ezért lepődtek meg azon, hogy szinte egy ellenkező személyiségű-és alkatú "legényt"választottam. Mostani barátomba pont ezért szerettem bele, és lenyűgözött a tánc-illetve zenei tudása. Volt valaki hasonló helyzetben, vagy más is úgy van vele, hogy a nő lehet erősebb mint egy férfi?
2017. júl. 23. 17:24
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
14%

Őszintén,ez ciki.

Én nem vagyok egy kigyúrt alkat,de így nem érezném magam férfinek,ez fix.

2017. júl. 23. 17:33
 2/21 anonim válasza:
100%

Nincs ezzel semmi baj

valószinüleg ők is viccből vagy csipkelődésből mondták

nem lehet mindenki sportember

2017. júl. 23. 17:33
 3/21 anonim ***** válasza:

Mindenkiben lehet valami vonzó, kellemes, de nem feltétlen mindig ugyanaz. Neki mások az erősségei. Ha neked ez nem probléma, akkor ez nem gáz. Engem zavarna, de nem vagyunk egyformák.

Igazából ezt kell elfogadni, hogy nem vagyunk egyformák. A családod majd megszokja, és nem tréfálkozik mindig ezen.

2017. júl. 23. 17:36
 4/21 anonim válasza:
27%
hat ez ciki, sztem fitogtasd az erod birkozd le mindenki elott a kis nyomit.
2017. júl. 23. 17:37
 5/21 A kérdező kommentje:
És barátom az a szerencsés alkat, hogy eszik mégsem hízik, én meg többnyire azért sportolok, erősítem magam mert hízásra hajlamos vagyok, de az életmód váltásnak köszönhetően, meg a heti 4-5szöri 1,5-2 óra edzés által izmot is elég könnyen tudok felvenni.
2017. júl. 23. 17:38
 6/21 anonim ***** válasza:
31%

A barátodnak nem híznia kell,hanem izmosodnia. Olyan pedig nincs,hogy valaki ne tudna izmot fejleszteni.

Meg lehet,ha elmúlik a rózsaszín köd,kistesóként fogsz rá tekinteni.

Hogy nálam a barátnőm erősebb legyen? Bele se mentem volna,ez azért kicsit gáz. Na nem azért,mert te sportos vagy.

2017. júl. 23. 17:42
 7/21 anonim ***** válasza:
46%

Ciki, én nem tudnék férfiként tekinteni olyan emberre, aki nálam gyengébb :D

Havernak elmegy de párkapcsolat... ááá!

2017. júl. 23. 17:47
 8/21 anonim ***** válasza:
Nem pontosan látom, mi alapján gondolják, hogy erősebb vagy a párodnál.
2017. júl. 23. 17:50
 9/21 anonim ***** válasza:
46%

Hát én nem tudnék komolyan venni egy ilyen harciszúnyogot:-D Én is erős vagyok lány létemre, ezért mindig nálam erősebb, robusztusabb férfit keresek, ilyenek mellett érzem jól magam.

De ha te szereted és téged nem zavar senkinek semmi köze hozzá

2017. júl. 23. 17:56
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

A Dittmár Roland-Németh Ágnes nevű házaspár mond valamit?

Ennyit a testi különbségekről.

2017. júl. 23. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!