Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Másnál is van ilyen, mi lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnál is van ilyen, mi lenne a megoldás?

Figyelt kérdés

A pàrommal hónap közepe vége felé mindig balhézunk mert elfogy a pénzünk. Mindig ezzel jön ilyenkor hogy neki be kéne fizetni ezt meg azt, meg ne rajta spóroljak( dohànyzik napi szinten vesz cigarettàt, néha sört is foloslegesen kajàt stb)

Meg ő nem tud elmenni fodraszhoz szoval ilyenkor minden elojon ami penzbe kerul. Ki teregeti az apjaéknak mindig hogy nekunk milyen szar meg úgy adja elő a dolgokat ami nem is úgy van. Két hét múlva megoldódna a dolgunk de nem ő nem vàrja meg és fölöslegesen csinalja a balhet. Annyira faj az is hogy amikor veszekszunk olyan hideg a koztunk levo viszony nyoma sincs hogy mi egy pàr vagyunk. Jaj hozza teszem hogy en nem koltok semmire. Minden penz nala van

2017. júl. 12. 22:17
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
81%

Ne baxa el a pénzt cigire és máris lesz. Nekem így rinyálna, megrángatnám.

30/f

2017. júl. 12. 22:19
 2/25 A kérdező kommentje:

Ő 30f én 22l

Akkor meg az lenne hogy ő ezért dolgozik hogy ne tudja meg venni amit akar. Meg 10 eve dohanyzonak ne akarjam meg akadalyozni a dohanyzasat meg ne rajta sporoljak stb

2017. júl. 12. 22:21
 3/25 anonim ***** válasza:
95%

Egy 30 éves hapsit ilyenért meg pláne megrángatnék :D. Amúgy mi az, hogy ne rajta spórolj ? Teszel a közös kasszába, vagy nem teszel a közös kasszába ? Ha teszel és ő kezeli a pénzt akkor meg végképp ne ugráljon, mert fel is négyelem. Nyugodtan mondhatod neki, hogy én a gyk-ról felnégyelem :D

30/f

2017. júl. 12. 22:34
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem írtad, hogy ki mennyit keres, ha albérletben életek, hogy osztoztok a költségeket stb.
2017. júl. 12. 22:34
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen "gondolkodásmódú" ember, nem érett egy kapcsolatra.
2017. júl. 12. 22:41
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nalunk nincs ilyen, mert normalisan keresunk mind a ketten, es a cigaretta mellett is van penzunk a honap vegen is.

Elgondolkodnek, akarok-e egy olyan 30 eves ferfivel kozos eletet tervezni, akinek mar a honap kozepen elfogy a penze.

2017. júl. 12. 22:45
 7/25 A kérdező kommentje:
Februar ota lakunk alberletbe kb harom honapig en fizettem a teljes rezsit a teljes alberleti dijat és volt hogy nagyobb bevasarlasokat is atvalllaltam. Utana sajnos elveszitettem a munkam de ha nem is sokat de valamennyit így is adtam. Mult honap vegen kaptam munkat így a jovo honapban mar teljes fizum lesz, ezert is mondtam hogy minden megoldodna.Meg azt is mondja hogy en ne a kajan akarjak sporolni Hozzateszem en suli mellett dolgozom.
2017. júl. 12. 22:47
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Akkor innentől a rezsi felét és a lakbér felét álld, aztán gondolkozz el, normális-e az ember.

30/f

2017. júl. 12. 22:53
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

De a p.nád minden este jó neki mi?

Szégyen az ilyen férfi... Mondjuk te meg.... jobban tennéd ha elhagynád.

2017. júl. 13. 00:34
 10/25 anonim ***** válasza:
95%

Sok minden mellett ezért nem kezdek dohányossal. Folyamatos rinyálás, hogy nincs egy vasa sem, nem telik nyaralásra, programokra, de simán elszívja egy tengerparti nyaralás árát évente.

Sok éve volt egy rövid kapcsolatom egy egyetemista lánnyal, aki dohányzott. Amit diákmelóból megkeresett, azt cigire költötte, inkább nem evett, utána meg minden mást én fizettem, mert neki nincs pénzze.

Komolyan nem zavart volna az egész, ha simán mondjuk egy nehéz szak mellett nem tudott volna dolgozni, de így, hogy a cigi minden előtt volt, hogy inkàbb a szülinapomra csak egy csókot kaptam, de a füstölnivalóra tellett, marhára rosszul éreztem magam.

2017. júl. 13. 06:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!