Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnál is van ilyen, mi lenne a megoldás?
A pàrommal hónap közepe vége felé mindig balhézunk mert elfogy a pénzünk. Mindig ezzel jön ilyenkor hogy neki be kéne fizetni ezt meg azt, meg ne rajta spóroljak( dohànyzik napi szinten vesz cigarettàt, néha sört is foloslegesen kajàt stb)
Meg ő nem tud elmenni fodraszhoz szoval ilyenkor minden elojon ami penzbe kerul. Ki teregeti az apjaéknak mindig hogy nekunk milyen szar meg úgy adja elő a dolgokat ami nem is úgy van. Két hét múlva megoldódna a dolgunk de nem ő nem vàrja meg és fölöslegesen csinalja a balhet. Annyira faj az is hogy amikor veszekszunk olyan hideg a koztunk levo viszony nyoma sincs hogy mi egy pàr vagyunk. Jaj hozza teszem hogy en nem koltok semmire. Minden penz nala van
Ezt megértem. Én is volt úgy, hogy nem tudtam otthagyni azt a nőt, aki addigra nyomokban sem hasonlított arra, akit megismertem. De a megszokás nagyon erős, és könnyű összekeverni a szerelemmel.
Fiatal vagy még, ha netán úgy döntesz, hogy új életet kezdesz. Egy biztosnak látszik, hogy ez így neked sem jó, ha a párod nem hajlandó változtatni/változni, akkor neked kell eltöprengeni, hogy merre tovább.
Ha a kedves párod annyira hagyománykövető, akkor felhívnám a figyelmét, hogy a rendes családmodellben nem úgy illik, hogy a férfi lenyúl minden pénzt, hanem pont fordítva, a nő osztja be a családi kasszát, mert ő van tisztában a bevásárlásokkal, stb. Szóval ha illendőségről beszél, akkor mostantól te kezeled a pénzt.
Állj a sarkadra, ne hagyd annyiban! Ha minden hónapban rendszeres, hogy elfogy a pénz, akkor oltári nagy problémák vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!