Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Másnál is van ilyen, mi lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnál is van ilyen, mi lenne a megoldás?

Figyelt kérdés

A pàrommal hónap közepe vége felé mindig balhézunk mert elfogy a pénzünk. Mindig ezzel jön ilyenkor hogy neki be kéne fizetni ezt meg azt, meg ne rajta spóroljak( dohànyzik napi szinten vesz cigarettàt, néha sört is foloslegesen kajàt stb)

Meg ő nem tud elmenni fodraszhoz szoval ilyenkor minden elojon ami penzbe kerul. Ki teregeti az apjaéknak mindig hogy nekunk milyen szar meg úgy adja elő a dolgokat ami nem is úgy van. Két hét múlva megoldódna a dolgunk de nem ő nem vàrja meg és fölöslegesen csinalja a balhet. Annyira faj az is hogy amikor veszekszunk olyan hideg a koztunk levo viszony nyoma sincs hogy mi egy pàr vagyunk. Jaj hozza teszem hogy en nem koltok semmire. Minden penz nala van

2017. júl. 12. 22:17
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Ezt megértem. Én is volt úgy, hogy nem tudtam otthagyni azt a nőt, aki addigra nyomokban sem hasonlított arra, akit megismertem. De a megszokás nagyon erős, és könnyű összekeverni a szerelemmel.

Fiatal vagy még, ha netán úgy döntesz, hogy új életet kezdesz. Egy biztosnak látszik, hogy ez így neked sem jó, ha a párod nem hajlandó változtatni/változni, akkor neked kell eltöprengeni, hogy merre tovább.

2017. júl. 13. 21:38
 22/25 anonim ***** válasza:
En ott vagtam volna kepen, aztan ki, amikor kozli velem, hogy o nem adja vissza az EN penzem, mert o a ferfi. Ev vicce XDDDD Ez egy szanalmas gyoker retardalt, nem tudok mint mondani.
2017. júl. 13. 23:43
 23/25 anonim ***** válasza:

Ha a kedves párod annyira hagyománykövető, akkor felhívnám a figyelmét, hogy a rendes családmodellben nem úgy illik, hogy a férfi lenyúl minden pénzt, hanem pont fordítva, a nő osztja be a családi kasszát, mert ő van tisztában a bevásárlásokkal, stb. Szóval ha illendőségről beszél, akkor mostantól te kezeled a pénzt.

Állj a sarkadra, ne hagyd annyiban! Ha minden hónapban rendszeres, hogy elfogy a pénz, akkor oltári nagy problémák vannak.

2017. júl. 14. 08:16
 24/25 anonim ***** válasza:
Minél hamarabb hagyd ott ezt a faxt.
2017. júl. 15. 03:26
 25/25 A kérdező kommentje:
Neha annyira jol esne ha meglepne valamivel ha gomdolna ram ha nokent kezelne nekem az az elso ha bemegyek valahova hogy neki nezek hogy mivel tudnam meglepni este 9 kor neki allok fozni munka utan mert tudom hogy jol esik neki mert ehes. Ő meg soha semmi nem megyunk sehova nem lep meg semmivel (meg egy tabla csokinak is ugy orulnek.) :'(((((
2017. júl. 17. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!