Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Másnál is van ilyen, mi lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnál is van ilyen, mi lenne a megoldás?

Figyelt kérdés

A pàrommal hónap közepe vége felé mindig balhézunk mert elfogy a pénzünk. Mindig ezzel jön ilyenkor hogy neki be kéne fizetni ezt meg azt, meg ne rajta spóroljak( dohànyzik napi szinten vesz cigarettàt, néha sört is foloslegesen kajàt stb)

Meg ő nem tud elmenni fodraszhoz szoval ilyenkor minden elojon ami penzbe kerul. Ki teregeti az apjaéknak mindig hogy nekunk milyen szar meg úgy adja elő a dolgokat ami nem is úgy van. Két hét múlva megoldódna a dolgunk de nem ő nem vàrja meg és fölöslegesen csinalja a balhet. Annyira faj az is hogy amikor veszekszunk olyan hideg a koztunk levo viszony nyoma sincs hogy mi egy pàr vagyunk. Jaj hozza teszem hogy en nem koltok semmire. Minden penz nala van

2017. júl. 12. 22:17
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Férfiként sosem értettem, hogy hogyan tudja magát egy férfi eltartani.

Most pl értem. Ő elszúrja a pénzt cigire, piára, drága kajára (gondolom ezt nagyrészt maga is fogyasztja el), minden mást meg fizess te.

Nézd, egy férfi aki itt tart 30 évesen, az itt fog tartani 40 évesen is. Hó közepén nincs pénz, spórolni képtelen, nem úgy tűnik, hogy bármilyen ambíciója van a betevő sör-cigi pároson kívül.

Normális gondolkodású nőnek tűnsz, keress egy normális pasit. Őt meg hagyd egyedül hőzöngeni, hogy neki mi jár. Te nem jársz, a maradékot meg teremtse meg magának. Ne Szűrös el fiatalon az életed egy ilyen mellett

2017. júl. 13. 06:35
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem értem, hogy miért tartod el? Azt írtad, te fizetted eddig a rezsit és a kaját. Ő dolgozik? Van keresete? Illene a rezsit és a kaját felezni. Vagy közös kasszán vagytok? Ha igen, ő mennyit tesz bele? Miért te fizeted a teljes rezsit és a kaját?
2017. júl. 13. 07:02
 13/25 anonim ***** válasza:

"Minden pénz nála van."

Miért van nála a te kereseted, ha így gazdálkodik a pénzzel?

2017. júl. 13. 07:19
 14/25 anonim ***** válasza:
30 éves barátod egy életképtelen retardált barom... bocs hogy ezt mondom... én is 30 f vagyok, nem tudnám elviselni, ha a pénzen kellene vitáznom az asszonnyal... inkább dolgozok annyit, hogy ne legyen gondunk miatta.
2017. júl. 13. 08:44
 15/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi vàlaszokat. Szex is eleg ritkàn van koztunk.

Az alberleti dijat en fizettem meg az egesz rezsit meg egy ket nagyobb bevasarlast a tobbi kajat ő.

Az nagyon szarul esett tole hogy elvesztettem a munkam és egybol ment a vita hogy most akkor mindent ő fog fizetni. Nehez idoszak volt az, mert vizsgaztam is meg munkat kerestem eleg keves penzunk volt de a napi doboz cigi az mindig meg volt. Volt olyan hogy mar alig volt mit ennunk de a napi cigi meg volt. Nyaralas se hiszem hogy lesz mert nincs penzunk, de cigi van. Ha nincs cigi akkor nagyon ideges de ugyanilyen az apja is. Nekem almaim lennenek csalad gyerek auto sajat lakas , probalnek sporolni is de igy nagyon nehez. Sokszor foloslegesen vesz kajat mert nem eszunk annyit és a vegen ugyis a kukaban vegzi. Mondom neki hogy a meleg kajan mennyit lehetne sporolni meg en mindig megfoznek/ fozok de ő mindig hideg kajat ves ami szerintem sokkal tobb penz.

Probalom menteni a menthetot mert szeretem. szakitanek vele akkor az lenne hogy en siman kiraktam a lakasbol és az egesz csaladja utalni meg szitkozodni fog. Mar így is utalnak amiert kezdemenyeztem az alberletbe koltozest.Elotte az apjaeknal laktunk sok volt a konfliktus az apja meg koztem. Elkoltozni nem szeretnek, az alberlet az en nevemen van meg nem is talalnek ilyen jo lakast ennyiert.

2017. júl. 13. 14:43
 16/25 A kérdező kommentje:

Egyszer elmentunk ATM be levenni a fizetesemet. Mondtam neki hogy legyszi tegye el mert nem volt nalam penztarca se semmi és mentunk mashova is.

Eltette, amikor kertem nem adta oda mondvan o a ferfi és ugy illik ha a ferfinal van a penz, de barmikor belenyulhatok a tarcajaba ha nekem kell valamire. Nem vagyok az a penzkoltogetos fajta szoval nem surun nyultam bele . Egyetlenegyszer kellett nekem egy picit nagyobb osszeg mert be kellett fizetnem valamit (kb 10 000 ft) nyulok a penztarcahoz volt a fizetesembol kb 3000 ft ) Na akkor nagyon kiakadtam hozzateszem hogy nem hosszu ido telt el. Gondolom a fizetesembol vette a cigarettajat meg a masegyebeket

2017. júl. 13. 14:50
 17/25 anonim ***** válasza:

Hát kérdező. Férfiként is azt mondom a párod szánalmas.

Neked kell meghoznod a döntést, hogy hogyan tovább, és nem akarlak befolyásolni, de egyet tegyél meg;

Olvasd vissza lassan, figyelmesen azt a két postot, amit utoljára írtál. Azok a saját szavaid a saját életedtől.

(Ui: ne feledd, egy életed van, egy lehetőséged megvalósítani az álmaidat. Úgy látom túlzottan félsz attól, hogy mit szólnának mások, ha szakitanál. Pedig nem az ő álmaik nem fognak valóra válni)

Egyébként mit tanulsz?

2017. júl. 13. 18:31
 18/25 A kérdező kommentje:
Àpolónő vagyok :)
2017. júl. 13. 20:32
 19/25 anonim ***** válasza:

most töltöttem akaratomon kívül egy hetet fél tucat ápolónővel, de nagyon kedvesek voltak 😀 Az egy szép hivatás.

A kapcsolatodon meg gondolkozz el, nagyon, ne pazarold olyanra sz életed, aki nem érdemli meg.

2017. júl. 13. 20:37
 20/25 A kérdező kommentje:
Csak fàj mert szeretem meg regota vagyunk mar egyutt és nehez egy ilyen hosszu kapcsolatot lezarni
2017. júl. 13. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!