Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha az ido mindent megold,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az ido mindent megold, akkor en miert nem tudom elfelejteni egy pasit 5 eve?

Figyelt kérdés
2015. okt. 11. 19:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Egészen őszintén? Mert bár nem tudunk részleteket, egy biztos... nem is akarod őt elfelejteni.

Az "idő mindent megold" szöveg csak akkor működik, ha próbálsz is túllépni rajta.

2015. okt. 11. 19:44
 2/11 A kérdező kommentje:
el akarom, de nem tudom. alig latom, megse megy
2015. okt. 11. 19:46
 3/11 anonim ***** válasza:
Elfelejteni nem fogod tudni, csak továbblépni tudsz rajta.
2015. okt. 11. 19:49
 4/11 anonim ***** válasza:
Márpedig 1-esnek igaza van, te nem is akarod! Ez a kérdés is azt jelenti.
2015. okt. 11. 20:06
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem akarod. Valamiért jó neked ez az állapot. És ne haragudj, hogy ezt mondom, de szerintem ez már nem normális. Vagy tini vagy még?
2015. okt. 11. 21:12
 6/11 A kérdező kommentje:

Nem ertem miert jossztok azzal, hogy nem akarom. Miert lenne mar nekem az jo, hogy epekedek iranta, es szenvedek??

Ismerkedek, miegymas, de nem talalok senkit magamnal...

22L

2015. okt. 11. 21:19
 7/11 anonim ***** válasza:

Szerintem annyira rá vagy kattanva folyamatosan erre, hogy nem engeded az időnek, hogy megoldja. Ahhoz tudnám hasonlítani, mikor telefonálsz valakivel, és te csak mondod a magadét, őt meg nem hagyod szóhoz jutni. :-)

Én erre tippelek.

2015. okt. 11. 21:26
 8/11 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Én ugyan ebben a cipőben vagyok, csak 9 éve nem tudom elfelejteni. És az hülyeség, hogy nem akarod...Én is elakarom felejteni, de valamiért nem megy, pedig évek óta párkapcsolatban vagyok és ha esetleg összefutok az ex-el már össze vagyok zavarodva. De szerencsére a véletlen talik ritkák, mert vidéken lakik 2 évente ha 1x összefutunk...

A lényeg, hogy én tudom, hogy mit érzel...és ez egy nagyon szar érzés.

De valószínű azért nem tudod elfelejteni, mert olyan mély nyomot hagyott benned. Legalábbis szerintem nekem ezért nem sikerült még :/

2015. okt. 11. 21:28
 9/11 anonim ***** válasza:
hát..legyél lazább....nem k urválkodásra gondolok, hanem amúgy az életben. És nem teljesen, de ennél jobban, mert szerintem kis görcsös vagy és naiv.
2015. okt. 11. 21:30
 10/11 anonim ***** válasza:

Én 4 év alatt értem el azt, hogy ne dobogjon meg a szívem, ha meglátom az első szerelmem. 9 év után újraláttam messziről,végre el tudtam nézni másmerre.

Egy másikat,ha újralátnék megremegne a lábam is,pedig nem láttam már 3 éve.

Ha nincs melletted nap,mint nap valaki, akkor sajnos nem megy a felejtés! Szóval próbáld elfoglalni magad. Meló ezerrel,barátok,hobbi,sport,bármi csak a közelébe ne kerülj!Még véletlenül sem.

2015. okt. 11. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!