Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők ennyire nem kívánják a szexet?
Figyelt kérdés
Három hónapja vagyok együtt egy lánnyal és még mindig semmi. Az előző barátnőmnél is fél évig tepertem az első alkalomért, nem szeretném most is ezt. Tudtommal nem hívő, de ha bejelentené, hogy házasságig akar várni, padlót fognék. Félig meddig együtt élünk. Egyetemisták vagyunk. Ő névleg kollégista, de nagyrészt nálam van az albérletben. Másokkal együtt bérlem, akiket nem zavar a jelenléte és van saját szobám, szóval a hely nem akadály.2018. dec. 19. 22:07
21/23 anonim válasza:
Hagyd ott a csajt. Amikor szerelmes valaki, azonkivül hogy mindig bújna a párjához, szexelne is vele, a kapcsolat elején meg naponta is akár. Tudom, miről írok, évek óta házas vagyok, nagy libidónk van mindkettőnknek, de most a család kicsit leszívja az energiáinkat . De az elején....mint a nyulak kb , dehogy harom hónap, max. egy volt, míg kerülgettük a témát.
22/23 anonim válasza:
Sajnos a nők nagy részének nem fontos a szex vagy csak gyerek nemzéshez. Most lehet engem is lepontozni mint itt, sok embert.
23/23 Flan válasza:
3 hónap nem sok idő, ha szűz a lány.A szüzek még nem tudják milyen férfival lenni, ezért el sem tudják képzelni mi bajod lehet, hiszen még csak 3 hónapja ismeritek egymást, de attól még hogy nem dugod be neki, még lehet simogatni, nyalni, és az ujjaidat használni...Csináljátok gyakran...ha abba sem megy bele, akkor csak kihasznál téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!