Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők ennyire nem kívánják a szexet?
#10-es
nem a 2-es válaszoló vagyok, de én is nagyon benne lennék a napi kettőbe legalább. Volt egy pár hetes kapcsolatom napi 3-4 volt a minimum. Én is így érezném jól magam pedig 55 kg vagyok, 165 cm :D
Válaszoló: Szerintem azt a nőt aki asszex azt hagyd is.. Az ilyenek jönnek majd később a "most ne mert fáj a fejem" és hasonló ratyy kifogásokkal :D
Lehet valaki erkölcsös, meg vallásos, ha olyan libidója van, hogy minden mozgásképes férfival elmenne.
Ismertem mélyen vallásos csajt, aki olyan témákat feszegetett az Istennel, meg Jézussal karöltve, hogy csak néztem. Elmagyarázott mindent kb, hogy miért jó az análszextől kezdve bármi.
És van a másik véglet, amikor a kb 0, de fejleszthető libidóra is rászednek 5 kiló fogamzásgátlót, meg antidepresszánst, akkor szegény lány az életben nem fogja kívánni a szexet.
Mondjátok már meg nekem, akinél napi 3-4 szex van az nem csinál semmit?? Vagy ez egy szex alatt 3-4 menetet jelent?
Nekünk a párommal egy viszonylag gyors szex is egy óra, egy normális pedig kettő.
Vagy ezek 5 perces dugások??
Bocs kérdező de ez érdekel.
Szóval kérdezd meg a lányt, hogy miért és meddig akar várni, mert érted te, hogy meg akar ismerni stb. de ha nem kíván akkor hagyjátok békén egymást.
Korábbi válaszoló vagyok. (#11)
Nálunk a sima az max 20 perc, a gyors meg minden ami ennél rövidebb. :) Akkoriba reggel volt egy gyors menet, aztán zuhanyzás alatt, vagy csak egy orál, stb Szerintem aki akarja megtalálja rá az alkalmat, aki meg nem így érez, hogy ennyit igényel úgysem fogja érteni hogy milyen így élni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!