Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők ennyire nem kívánják a szexet?
Figyelt kérdés
Három hónapja vagyok együtt egy lánnyal és még mindig semmi. Az előző barátnőmnél is fél évig tepertem az első alkalomért, nem szeretném most is ezt. Tudtommal nem hívő, de ha bejelentené, hogy házasságig akar várni, padlót fognék. Félig meddig együtt élünk. Egyetemisták vagyunk. Ő névleg kollégista, de nagyrészt nálam van az albérletben. Másokkal együtt bérlem, akiket nem zavar a jelenléte és van saját szobám, szóval a hely nem akadály.2018. dec. 19. 22:07
1/23 anonim válasza:
...csak veled nem.
Ha jönne Misztö Szexi Macsó Gáj, na vele talán már első randin is.
Beteg világ ez. Pontosabban nem beteg, hanem elcseszett.
2/23 anonim válasza:
"a nők", kifogtál két olyan csajt, akik nem akarják- vagy nem veled akarják. Én személy szerint napi 2x is simán benne lennék (ha a kapcsolat korai státuszában vagyunk, akkor akár még többször is- általában az első 1-2 randin összefeküdtem eddig mindenkivel, és nem zavart, ha nincs hely, az erdő mélyén egy bokor alján is tökéletes helyet találtam rá, ha arról volt szó :D ), más kérdés, hogy eddig nem találkoztam senkivel, aki hosszú távon tartani tudta volna velem a lépést, így kicsit hozzáidomultam a páromhoz és kevesebbel is beérem. Vannak, akik többet akarnak dugni és vannak, akik kevesebbet, de ez ugyanígy van férfiaknál is. Embere válogatja, ki mennyiszer szeretné, ha te ilyen lányokkal akadtál össze pont, az nem jelenti, hogy a nők úgy általában ennyire nem akarják.
3/23 anonim válasza:
1. Nem általánosítunk.
2. Te választod ezeket a csajokat, szóval vállald tetteid után járó következményeket.
3. Te nem tanulsz a hibáidból.
4. Miért nem beszélgetsz erről vele? A szexet nemcsak csinálni kell, hanem beszélgetni is róla.
5. Lehet, hogy csak téged nem kívánnak.
6. Lehet, hogy túl korainak gondolják. Türelem.
4/23 A kérdező kommentje:
Leginkább a jelenlegi barátnőmről van szó, de igen, általánosítva írtam ki a kérdést. Nem volt szép, kérek mindenkit, ne írjátok le többször. Nem hiszem hogy nem akarna velem lenni, mert nagyrészt nálam van holott a koleszban is lehetne. Akar velem lenni minden téren csak ezt kivéve. Viszont ez is fontos dolog.
2018. dec. 19. 22:24
5/23 anonim válasza:
Figyelj arra, nehogy az legyen, hogy téged csak kihasznál a lakhatás miatt, más meg esetleg folyamatosan koorogatja, miközben te a "jó barát" vagy, akitől többet egyébként sem akar. Csajok simán el tudnak játszani egy ilyen szitut a saját érdekükben...
6/23 anonim válasza:
4: jogos kérdés, amit a harmadik feltett, beszéltetek róla? tudja, hogy te szeretnéd, és csak próbálsz türelmes lenni? te tudod, ő miért akar várni?
7/23 anonim válasza:
Valszeg az lesz, hogy inkább hasznos vagy számukra, mint vonzó. A nők nagyon is kívánják a szexet, de csak a legjobb férfiakkal.
8/23 anonim válasza:
Nincs ilyen, hogy ott héderezik és várakoztat. Várakozzon a kollégiumban egyedül.
32/f
9/23 anonim válasza:
Kérdező! Tudom miről beszélsz! Nekem jópár csajom volt a feleségem előtt, de mind frigid volt, abnormális viselkedésekkel. Természetesen a feleségem is asszex, de legalább évente 3X lefekszik velem 5 percre. Tudom, biztos bennem van a hiba, már megszoktam.
10/23 anonim válasza:
2-es! Lefogadom hogy 70kg felett lehetsz. A vékony nőknek tragédia a libidójuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!