Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan történhet ez meg ha két ember együtt él és szereti egymást?
Egy szóval sem említetted, hogy amúgy szeretnél szexelni vele, ha ritkábban kerülne rá sor, vagy egyáltalán, hogy te a szexben bármi örömödet lelted vele valaha is. A legjobb, amit el tudsz mondani, az annyi, hogy korábban a szex nem volt teher? Akkor minek kezdtél egyáltalán járni vele?
Barátilag is el lehet menni egy férfival néha moziba, vagy együtt vacsorázni, együtt aludni is akár, de ne nevezzük ezt az aszexuális dolgot párkapcsolatnak, mert a legtöbb ember számára ez nem az.
őszintén szólva, így kívülről nézve baromira nem értem, hogy a jó francba nem ábrándultál még ki belőle, hogy tudod még tisztelni, és miért kepesztesz ezért a kapcsolatért?!
ez nemcsak arról szól, h. ő naponta akarja, emögött egy csomó többletjelentés van.
1. élveteg, egoista, csak én, csak én, csak én - típus.
az ő kielégülése legyen meg.
2. nem tisztel téged, továbbmegyek, nem is szeret.
ha szeretünk vkit, azt nézzük, h. neki mi a jó, és próbálunk alkalmazkodni, a pasid viszont csak követel, de nem ad.
3. külön undorító, h. azzal ideologizálja meg, h. szeret téged.
a szexet szereti, amihez a te testedet használja.
a szeretet az emberek milió más módon ki tudják elvileg fejezni, aminek köze nincs a szexhez.
én nem tudnám tisztelni, görcsben lennék naponta, és a fal adná a másikat, úgy beszólnék neki,mert láthatóan a szép szóból nem ért.
amúgy megsúgom, ez a párkapcsolati szexuális zaklatás egy formája.
nem csak az a zaklatás, ahol lefognak, megvernek... ez még annál is sunyibb és manipulatívabb... de a lényeg ugyanaz, nem érti a fickó a nemet, és zaklat a szexuális követeléseivel, azt gondolja a napi szex neki jár és egy nő nem mondhat neki nemet.
menekülj!!!
ne röhögtess már, egy ilyenért nem kár, nála csak jobbat érdemelsz.
ez nem férfi, csak egy farok, egy szerencsétlen, erőszakos, önző majom.
16-os!
De ez menet közben alakult ki, az együttélés során. Mármint hogy a pasi evidenciának veszi, hogy neki alanyi jogon jár a napi dugás adagja (bocsánat, hogy vulgáris vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!