Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak túl sok filmet nézek?
Ma azt mondtam:
Egyszer elviszel korcsolyázni, veszel nekem gesztenyét éa forrócsokit? Erre ő elmondta, hogy nem mer korcsolyázni (egészségügyi oka van). Mondtam, hogy akkor majd a szélébe kapaszkodva megyünk körbe-körbe. Aztán végül oda lyukadtunk ki, hogy ő tavoj korcsolyázna maxmimum, de ő ugye ott nem teheti... Én erre azt mondtam, hogy a tónál úgysem árulnak se gesztenyét, se forrócsokit... Errefel azt mondta, hogy túl sok filmet nézek.
Ez csak a filmekben van, igazi együttélő emberek nem csinálnak ilyesmit?
Minden korcsolyaálmodozó tudja, hogy a pályára nem lehet bevinni ételt és italt, balesetveszélyes :D
Egyébként meg van olyan hely aminek te is elolvadnál a hangulatától.
"Amire vágyik, az az, hogy ketten hosszú kabátban éjszakai fények közepette korcsolyáznak fel alá, olyan zenére, amit egy filmzeneszerző álmodott oda, miközben az egyik kezükben pohár, amiből szívószállal isszák a forrócsokit, másikban pedig sült gesztenye."
Erre válaszoltam.
#43 igen. Erre. És? Honnan veszed hogy a kérdező tudja? Korcsolyázni sem tud.
Mindenesetre látom megfogtad a hozzászólás lényegét, mint a sok Derek Zoolander, aki lepontozta. :D
Nem tudtam, mivel eddig csak összessen talán 3* láttam korcsolyapályát régebben és kész. Meg a tv-ben. 😂😂😂
Talán tényleg túl idilli, filmes ábránd volt, amit így reggel felvázoltam neki. De akkor komolyan nem találtam nagyon elrugaszkodottnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!