Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Tényleg csak túl sok filmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg csak túl sok filmet nézek?

Figyelt kérdés

Ma azt mondtam:

Egyszer elviszel korcsolyázni, veszel nekem gesztenyét éa forrócsokit? Erre ő elmondta, hogy nem mer korcsolyázni (egészségügyi oka van). Mondtam, hogy akkor majd a szélébe kapaszkodva megyünk körbe-körbe. Aztán végül oda lyukadtunk ki, hogy ő tavoj korcsolyázna maxmimum, de ő ugye ott nem teheti... Én erre azt mondtam, hogy a tónál úgysem árulnak se gesztenyét, se forrócsokit... Errefel azt mondta, hogy túl sok filmet nézek.

Ez csak a filmekben van, igazi együttélő emberek nem csinálnak ilyesmit?

2018. okt. 17. 09:48
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
61%

Oszinten.

Csoro a hapsid hogy nem birja kifizetni a belepot es ezert inkabb veszelyes tavon korcsolyazna v mi a tosz ?

2018. okt. 17. 09:54
 2/52 anonim ***** válasza:
73%

Úgy néz ki nekem ez a film kimaradt :)

Mi el szoktunk menni korcsolyázni, de nem kötünk hozzá gesztenyét-forrócsokit, csak a szórakozás miatt megyünk.

Viszont ha egészségügyi okok miatt nem tud menni, akkor szerintem nem kéne erőltetni, nehogy valami baja legyen a párodnak.

2018. okt. 17. 09:55
 3/52 anonim ***** válasza:
91%

:D

Kedves ábrándkép.

Mi is egy buckásra fagyott, kihalt tavon "romantikáztunk". Ő sportosan elinalt látótávolságon túlra, én meg botorkáltam utána, ez volt az első és utolsó korcsolyaélményem. Már akkor hagyni kellett volna az egészet, de hát az ember reménykedik.

2018. okt. 17. 09:56
 4/52 A kérdező kommentje:

Nem a pénz miatt akar a tavon korcsolyázni szerintem.

Nem erőltetem, csak egyszer került szóba, a forrócsokiról jutott eszembe. Nem szokásom kinyafogni tőle olyant, amit nem akar.

2018. okt. 17. 10:04
 5/52 anonim ***** válasza:
55%

De neki se szokasa a kedvedre tenni.

Nyert.Talalt.Sullyedt.

2018. okt. 17. 10:06
 6/52 A kérdező kommentje:
Megértem, hogy okkal nem akar ilyesmit csinálni. Csak az a kérdés, hogy más se szokott?
2018. okt. 17. 10:08
 7/52 anonim ***** válasza:
68%
Azért ez még nem egy a valóságtól teljesen elrugaszkodott kívánság. Simán csinálhatnátok ilyesmit, bár van aki kellemetlenül érzi magát az ilyen romantikus helyzetekben, lehet, hogy ez a baja.
2018. okt. 17. 10:10
 8/52 anonim ***** válasza:
75%

Nagyon ingerszegeny es felszines kapcsolatod lehet ezzel a kolyokkel, meg te is nagyon boldogsagban uszo es sokat latott ...csaj... lehetsz ha ezt kajak kerdezed.

Kb amugy en igy ertelmezem a: mas se szokott ilyet csinalni kerdesed: masnak is ilyen unalmas es xar a kapcsolata es kb arrol szol h napo fel orat tarsalgunk felszinesen ?

Mert amugy nem a valasz.

2018. okt. 17. 10:12
 9/52 anonim ***** válasza:
100%

Ha már ott vagyunk akkor miért ne? Szerintem feltudja dobni a hangulatot :)

Haverral volt hogy kimentünk a korcsolya pályához de nem mentünk fel csak néztük ahogy csúszkálnak az emberek, közben meg forralt bort ittunk és beszélgettünk :)

2018. okt. 17. 10:15
 10/52 A kérdező kommentje:
Örülök neki, ha ennyire jól belelátsz a kapcsolatunkba. :) köszi a felvilágosítást. :)
2018. okt. 17. 10:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!