Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak túl sok filmet nézek?
Ma azt mondtam:
Egyszer elviszel korcsolyázni, veszel nekem gesztenyét éa forrócsokit? Erre ő elmondta, hogy nem mer korcsolyázni (egészségügyi oka van). Mondtam, hogy akkor majd a szélébe kapaszkodva megyünk körbe-körbe. Aztán végül oda lyukadtunk ki, hogy ő tavoj korcsolyázna maxmimum, de ő ugye ott nem teheti... Én erre azt mondtam, hogy a tónál úgysem árulnak se gesztenyét, se forrócsokit... Errefel azt mondta, hogy túl sok filmet nézek.
Ez csak a filmekben van, igazi együttélő emberek nem csinálnak ilyesmit?
Oszinten.
Csoro a hapsid hogy nem birja kifizetni a belepot es ezert inkabb veszelyes tavon korcsolyazna v mi a tosz ?
Úgy néz ki nekem ez a film kimaradt :)
Mi el szoktunk menni korcsolyázni, de nem kötünk hozzá gesztenyét-forrócsokit, csak a szórakozás miatt megyünk.
Viszont ha egészségügyi okok miatt nem tud menni, akkor szerintem nem kéne erőltetni, nehogy valami baja legyen a párodnak.
:D
Kedves ábrándkép.
Mi is egy buckásra fagyott, kihalt tavon "romantikáztunk". Ő sportosan elinalt látótávolságon túlra, én meg botorkáltam utána, ez volt az első és utolsó korcsolyaélményem. Már akkor hagyni kellett volna az egészet, de hát az ember reménykedik.
Nem a pénz miatt akar a tavon korcsolyázni szerintem.
Nem erőltetem, csak egyszer került szóba, a forrócsokiról jutott eszembe. Nem szokásom kinyafogni tőle olyant, amit nem akar.
De neki se szokasa a kedvedre tenni.
Nyert.Talalt.Sullyedt.
Nagyon ingerszegeny es felszines kapcsolatod lehet ezzel a kolyokkel, meg te is nagyon boldogsagban uszo es sokat latott ...csaj... lehetsz ha ezt kajak kerdezed.
Kb amugy en igy ertelmezem a: mas se szokott ilyet csinalni kerdesed: masnak is ilyen unalmas es xar a kapcsolata es kb arrol szol h napo fel orat tarsalgunk felszinesen ?
Mert amugy nem a valasz.
Ha már ott vagyunk akkor miért ne? Szerintem feltudja dobni a hangulatot :)
Haverral volt hogy kimentünk a korcsolya pályához de nem mentünk fel csak néztük ahogy csúszkálnak az emberek, közben meg forralt bort ittunk és beszélgettünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!