Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak túl sok filmet nézek?
Ma azt mondtam:
Egyszer elviszel korcsolyázni, veszel nekem gesztenyét éa forrócsokit? Erre ő elmondta, hogy nem mer korcsolyázni (egészségügyi oka van). Mondtam, hogy akkor majd a szélébe kapaszkodva megyünk körbe-körbe. Aztán végül oda lyukadtunk ki, hogy ő tavoj korcsolyázna maxmimum, de ő ugye ott nem teheti... Én erre azt mondtam, hogy a tónál úgysem árulnak se gesztenyét, se forrócsokit... Errefel azt mondta, hogy túl sok filmet nézek.
Ez csak a filmekben van, igazi együttélő emberek nem csinálnak ilyesmit?
Nyugi, az itteni frusztrált macák szerint mindenre a szakítás a megoldás. Ha bereped a körmöd - szakíts! Ha náthás vagy - szakíts!
Talán abban reménykednek, hogy ha másoknak sz.r lesz, akkor senkinek sem tűnik fel az ő csődtömeg életük :)
Köszi, megfontolom. :D
Nem akarok szakítani, van más is, amit ki tudok találni...:)
A romantikus, spontán kiruccanás jöhet, a forró csoki is. A gesztenyét nem szeretjük, úgyhogy azt kihagyom. Korcsolya azért nem jöhet szóba, mert a jégen pánikba esek, mondhatjuk egészségi oknak.
De egy adventi vásár forralt borral, lovas szánnal menni egy kört az erdőben, vagy keresni egy szép kisvárost, csak azért, hogy igyunk egy kàvét egy teraszon: az belefér. Sőt, kell is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!