Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak túl sok filmet nézek?
Ma azt mondtam:
Egyszer elviszel korcsolyázni, veszel nekem gesztenyét éa forrócsokit? Erre ő elmondta, hogy nem mer korcsolyázni (egészségügyi oka van). Mondtam, hogy akkor majd a szélébe kapaszkodva megyünk körbe-körbe. Aztán végül oda lyukadtunk ki, hogy ő tavoj korcsolyázna maxmimum, de ő ugye ott nem teheti... Én erre azt mondtam, hogy a tónál úgysem árulnak se gesztenyét, se forrócsokit... Errefel azt mondta, hogy túl sok filmet nézek.
Ez csak a filmekben van, igazi együttélő emberek nem csinálnak ilyesmit?
Nem tudom, hogy mennyi filmet nézel, és nem is érdekel.
Bármelyik tóhoz képest (már ha befagy ezeken a fos teleken) kb az összes műjégpálya egy magy rakás szar. A városligeti még határeset, mert elég nagy ahhoz, hogy nem olyan katasztrófa, ha nem csak mentek körbe körbe mint a birkák.
A legtöbb forrócsoki szar, eddig kb 2 helyen ittam értékelhetőt.
Sült gesztenyét vinni is tudtok, de forró csokit is termoszban.
De itt nem a pálya minőségéről meg az kizsákmányolóan drágán mért forrócsokiról van szó, hanem a kérdező vágyáról.
Te sosem akarsz iszonyúan valami haszontalan dolgot mert csak?
Ezért is írtam, hogy elméleti a kérdés. Valahogy így van reálisan nézve, ahogy írtad... A képzeletemben meg ketten korcsolyázgatunk, aztán isszuk a forrócsokit, majszoljuk a gesztenyét és hazakísér én meg este 11-kor megkérdezem, hogy feljön-e egy kávéra?
Persze ez a kávéra invitálás már az elején sem volt, így 2 év után meg gondolom nem is lesz...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!