Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Tényleg csak túl sok filmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg csak túl sok filmet nézek?

Figyelt kérdés

Ma azt mondtam:

Egyszer elviszel korcsolyázni, veszel nekem gesztenyét éa forrócsokit? Erre ő elmondta, hogy nem mer korcsolyázni (egészségügyi oka van). Mondtam, hogy akkor majd a szélébe kapaszkodva megyünk körbe-körbe. Aztán végül oda lyukadtunk ki, hogy ő tavoj korcsolyázna maxmimum, de ő ugye ott nem teheti... Én erre azt mondtam, hogy a tónál úgysem árulnak se gesztenyét, se forrócsokit... Errefel azt mondta, hogy túl sok filmet nézek.

Ez csak a filmekben van, igazi együttélő emberek nem csinálnak ilyesmit?

2018. okt. 17. 09:48
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
46%
Hányj buzygyerek.
2018. okt. 17. 13:21
 32/52 anonim ***** válasza:
#29 - nem fog veled lefeküdni, ne nyalj. :D
2018. okt. 17. 13:35
 33/52 anonim ***** válasza:
Nem nyalok, csak lefetyelek.
2018. okt. 17. 13:36
 34/52 anonim ***** válasza:
38%
Egyébként bírom ezt az oldalt. Normális, építő jellegű hozzaallast is lerombolnatok, amit lehet, lehurrogtok. Eléggé nyomorult életetek lehet, ha be kell oltani azt, aki elismeroen beszél akarkirol is itt.
2018. okt. 17. 13:41
 35/52 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy mennyi filmet nézel, és nem is érdekel.

Bármelyik tóhoz képest (már ha befagy ezeken a fos teleken) kb az összes műjégpálya egy magy rakás szar. A városligeti még határeset, mert elég nagy ahhoz, hogy nem olyan katasztrófa, ha nem csak mentek körbe körbe mint a birkák.

A legtöbb forrócsoki szar, eddig kb 2 helyen ittam értékelhetőt.

Sült gesztenyét vinni is tudtok, de forró csokit is termoszban.

2018. okt. 17. 14:06
 36/52 anonim ***** válasza:

De itt nem a pálya minőségéről meg az kizsákmányolóan drágán mért forrócsokiról van szó, hanem a kérdező vágyáról.

Te sosem akarsz iszonyúan valami haszontalan dolgot mert csak?

2018. okt. 17. 14:48
 37/52 A kérdező kommentje:
Amúgy sem mennénk. Ez egy elméleti dolog volt csak... Ettől ő nem irigy, sóher vagy akármi...
2018. okt. 17. 15:13
 38/52 anonim ***** válasza:
'Scuse me - wut?
2018. okt. 17. 19:04
 39/52 anonim ***** válasza:
#36 De a kérdező olyanra vágyik, ami a valóságban nem létezik. Amire vágyik, az az, hogy ketten hosszú kabátban éjszakai fények közepette korcsolyáznak fel alá, olyan zenére, amit egy filmzeneszerző álmodott oda, miközben az egyik kezükben pohár, amiből szívószállal isszák a forrócsokit, másikban pedig sült gesztenye. A valóságban egy zsebkendőnyi zsúfolásig megtelt pályán próblálnak lavírozni az öngyilkosjelölt 10 évesek között mindig ugyanabba az irányba (másik irányba sokan nem is tudnak) miközben a hangszóróból már 3. alkalommal adják be ugyanazt a fos számot abban az órában. Majd egyszercsak mindenkit leküldenek a jégről pályatakarítás miatt. Ekkor még él a remény, hogy legalább mikor visszamentek, az ellenkező irányba fog mindenki korcsolyázni, de nem, mert azt nem tudnak. Szóval szerintem igen, a kérdező túl sok filmet néz.
2018. okt. 17. 19:16
 40/52 A kérdező kommentje:

Ezért is írtam, hogy elméleti a kérdés. Valahogy így van reálisan nézve, ahogy írtad... A képzeletemben meg ketten korcsolyázgatunk, aztán isszuk a forrócsokit, majszoljuk a gesztenyét és hazakísér én meg este 11-kor megkérdezem, hogy feljön-e egy kávéra?

Persze ez a kávéra invitálás már az elején sem volt, így 2 év után meg gondolom nem is lesz...:D

2018. okt. 17. 20:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!