Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak túl sok filmet nézek?
Ma azt mondtam:
Egyszer elviszel korcsolyázni, veszel nekem gesztenyét éa forrócsokit? Erre ő elmondta, hogy nem mer korcsolyázni (egészségügyi oka van). Mondtam, hogy akkor majd a szélébe kapaszkodva megyünk körbe-körbe. Aztán végül oda lyukadtunk ki, hogy ő tavoj korcsolyázna maxmimum, de ő ugye ott nem teheti... Én erre azt mondtam, hogy a tónál úgysem árulnak se gesztenyét, se forrócsokit... Errefel azt mondta, hogy túl sok filmet nézek.
Ez csak a filmekben van, igazi együttélő emberek nem csinálnak ilyesmit?
Nem bantasbol irtam.
Csak h ismerd fel,mennyire egy unalmas es folos dolgot csinalsz magaddal ahelyett h egy igazan oromot ado es normalis kapcsolatban is lehetnel...
Bar nekem igazabol mind1. A te eleted.
Es hidd el...ezekbol az apro dogokbol annyival tobb dolgot lehet leszurni h csak na...
Nálunk nincs ilyen, ezért ez elméleti kérdés volt. Kb 50 km-re lehet tőlünk ahol lehet korcsolyázni, a tó meg kb 2-3 km. :)
Csak reggel ittam a teámat (ő a kávét), szürcsöltem meg kínálgattam. Azt mondta, hogy szürcsölni kell, mint a forrócsokit... És elszabadult a fantáziám. :D. ... Ennyi elég volt nekem, hogy kitaláljam, hogy korcsolyázni, gesztenyét enni és forrócsokit akarok...aztán eljutottam oda, hogy este mit csinálunk? És akkor ezzel is traktáltam vagy 5 percig. :D
50 km ? Omg. Kocsival max 1 ora. Kevesebb.
Poen kivinni a tora a csajod, hatha beszakad 🤣
Nem gondolom, hogy sajnálja a pénzt rá. :)
Nem engedi az egészsége, amit elfogadok. Nem magyarázkodok tovább. A kérdésem adott... A választ pedig mindenkinek köszönöm. :)
Te vagy Bonnie o meg Joe.
Csak mert neki nem megy valami, ezert harit. Lehet h szegyelli, de nagyon ostoba emberre vall az, hogy ezert te is maradj ki ebbol v abbol.
Nem tudom, ha meg toloszekes is lenne, akk is, te rosz par kort, aztan utana forrocsokiztok.
Ehelyett hsiztizik.
Buliiii
En se tudok. Pacsi.
De majd a ferjem megtanit iden :D
Meg vesz forrocsokit. Es meg csokis kekszet is kapok :D bar azt sutok en :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!