Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Tényleg csak túl sok filmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg csak túl sok filmet nézek?

Figyelt kérdés

Ma azt mondtam:

Egyszer elviszel korcsolyázni, veszel nekem gesztenyét éa forrócsokit? Erre ő elmondta, hogy nem mer korcsolyázni (egészségügyi oka van). Mondtam, hogy akkor majd a szélébe kapaszkodva megyünk körbe-körbe. Aztán végül oda lyukadtunk ki, hogy ő tavoj korcsolyázna maxmimum, de ő ugye ott nem teheti... Én erre azt mondtam, hogy a tónál úgysem árulnak se gesztenyét, se forrócsokit... Errefel azt mondta, hogy túl sok filmet nézek.

Ez csak a filmekben van, igazi együttélő emberek nem csinálnak ilyesmit?

2018. okt. 17. 09:48
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
73%

Nem bantasbol irtam.

Csak h ismerd fel,mennyire egy unalmas es folos dolgot csinalsz magaddal ahelyett h egy igazan oromot ado es normalis kapcsolatban is lehetnel...

Bar nekem igazabol mind1. A te eleted.

Es hidd el...ezekbol az apro dogokbol annyival tobb dolgot lehet leszurni h csak na...

2018. okt. 17. 10:20
 12/52 A kérdező kommentje:

Nálunk nincs ilyen, ezért ez elméleti kérdés volt. Kb 50 km-re lehet tőlünk ahol lehet korcsolyázni, a tó meg kb 2-3 km. :)

Csak reggel ittam a teámat (ő a kávét), szürcsöltem meg kínálgattam. Azt mondta, hogy szürcsölni kell, mint a forrócsokit... És elszabadult a fantáziám. :D. ... Ennyi elég volt nekem, hogy kitaláljam, hogy korcsolyázni, gesztenyét enni és forrócsokit akarok...aztán eljutottam oda, hogy este mit csinálunk? És akkor ezzel is traktáltam vagy 5 percig. :D

13/52 anonim ***** válasza:
66%
Soher a parod.
 14/52 anonim ***** válasza:
42%
Ne hallgass a károgókra kedves kérdező, ők sem forrócsokiztatják a kedvesüket két siklás közben.
2018. okt. 17. 10:24
 15/52 anonim ***** válasza:
26%

50 km ? Omg. Kocsival max 1 ora. Kevesebb.

Poen kivinni a tora a csajod, hatha beszakad 🤣

2018. okt. 17. 10:28
 16/52 A kérdező kommentje:

Nem gondolom, hogy sajnálja a pénzt rá. :)

Nem engedi az egészsége, amit elfogadok. Nem magyarázkodok tovább. A kérdésem adott... A választ pedig mindenkinek köszönöm. :)

2018. okt. 17. 10:31
 17/52 A kérdező kommentje:
Nem fog kivinni a tóra, mert akkor ott is ragadunk a végén, mert én nem tudom hazavinni a kezemben...
2018. okt. 17. 10:32
 18/52 anonim ***** válasza:
93%

Te vagy Bonnie o meg Joe.

Csak mert neki nem megy valami, ezert harit. Lehet h szegyelli, de nagyon ostoba emberre vall az, hogy ezert te is maradj ki ebbol v abbol.

Nem tudom, ha meg toloszekes is lenne, akk is, te rosz par kort, aztan utana forrocsokiztok.

Ehelyett hsiztizik.

Buliiii

2018. okt. 17. 10:35
 19/52 A kérdező kommentje:
Én nem tudok korcsolyázni. Az volt a tervem, hogy ő húz engem végig meg ilyenek. 😂
2018. okt. 17. 10:38
 20/52 anonim ***** válasza:
93%

En se tudok. Pacsi.

De majd a ferjem megtanit iden :D

Meg vesz forrocsokit. Es meg csokis kekszet is kapok :D bar azt sutok en :D

2018. okt. 17. 10:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!