Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni a páromra nyomuló kolléganővel? Többi lent.
A párom tudom, hogy a munkakapcsolatnál többet nem akar, mégis zavar ez az egész.
Heti 1-2 alkalommal én is járok az irodájukban, és én érzem ilyenkor kellemetlenül magam.
A nő nem tudja, hogy én tudok a rajongásáról, mégis zavarban van, ha megjelenek.
Ti mit csinálnátok? Hogyan hoznátok a tudomására, hogy tudok mindenről?
A nők általános hibája, hogy nem őszinték párjukkal sem!
A kérdezőnek:
Mi lenne ha mindezeket NEKI a párodnak is elmondanàd ha már fènyezed itt, akkor azon kell lennie, hogy a te lelked nyugalomra találjon.
Én pl. azonnal letisztàznám, megbeszélném mind a kettőjükkel azt ami engem zavar. A párod ha ezekutàn is hagy tèged a kétsègek közt, akkor az nem màs csak egy hatadmegetti szoknyavadàsz.
Ha tényleg nincs közöm a masik nőhöz, annak barmilyen módú, könnyen fèlreèrthető közelítése ZAVARNI FOG! Ha még ràadasként magas pozicióban foglalok állást, egyenesen a mèltósàgom sèrti. Elhajtanám a búsba!
(Cristian)
A párom orvos, én már szinte várom (kis tulzással :) ) a történeket hogy ki mikor milyen formában közeledik/flörtölget/tesz ajánlatot. ha mindet magamra venném már rég egy idegroncs lennék.
A titok: bízom benne és ismerem annyira a páromat hogy tudom azonnal kezeli ezeket a helyzeteket. A saját maga és az én érdekemben is.
Lehet téged inkább ez zavar hogy a párod engedte ideáig fajulni a dolgot, hogy valaki folyamatosan közberajongja. Mert ennek pl én se örülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!