Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni a páromra nyomuló kolléganővel? Többi lent.
A párom tudom, hogy a munkakapcsolatnál többet nem akar, mégis zavar ez az egész.
Heti 1-2 alkalommal én is járok az irodájukban, és én érzem ilyenkor kellemetlenül magam.
A nő nem tudja, hogy én tudok a rajongásáról, mégis zavarban van, ha megjelenek.
Ti mit csinálnátok? Hogyan hoznátok a tudomására, hogy tudok mindenről?
Semmit. A pàrod dolga leàllítani, ha zavarja. A vergődéseddel méginkàbb adod alà a lovat.( ha félrehívod és előadod a hisztit, hogy szàlljon le a pasidról ) csak mégjobban akarja majd. Az ilyeneket azzal lehet a legjobban kezelni, ha tudomàst se veszel róluk. Ha kiszagoljàk hogy vetélytàrsat làtsz bennük, annàl jobban tapadnak. Ne süllyedj le hozzà!
Nem csinàlnék semmit a fenti okok miatt. Egyrészt büszkeségből sem, màsrészt bizalomból nem. A férjem simàn elküldi az ilyeneket a p...csàba ha az első nemet nem értik meg. Ha nem tenné akkor meg fejen is àllhatnék, az se vàltoztatna semmin. Tetszik a nőknek, igen. Próbàlkoztak is. Ès? Nem zavar. Semmit nem jelent, mert ő maga szereli le őket.
Semmit.
Ezt a párodnak kell és csak ő tudua megoldani. Ha akarja.
Sokszor csak előfeltevések alapján ítélkezünk és ebben csak 10% a tény.
Megbeszélni mindkettővel egyszerre 3-asban a dolgot.
Köszi az eddigi válaszokat.
A dolgot biztos forrásból tudom, maga a nő mondta el közös ismerősöknek.
Olyat semmiképp nem tennék, hogy félrehívom, vagy leordítom, vagy bármi ilyesmi, egyelőre annyit teszek, hogy amikor találkozunk, előre, hangosan köszönök, amire ő fülét-farkát behúzza, és zavarba jön. Én magabiztos vagyok, és a kapcsolatunkban is biztos vagyok, ezekkel a dolgokkal nincs gond, de maga a tudat nagyon zavar, hogy valaki ennyire szemtelen. :|
Ezért is szeretném, ha a valahonnan megtudná, hogy rajta tartom a szemem.
Figyelj, itt a kérdés az, hogy a párod hogyan viselkedik a hátad mögött más nőkkel, vagy akár vele. Te mindegy, mit csinálsz.
Az én ismerősöm, aki élvezi a figyelmet, kifejezetten provokálja is, nemhogy leállítaná a nőket, tehát őt pl. könnyű félreérteni. És az sem nagyon érdekli, ha éppen van párja. Most éppen van párja, év elején még más párja volt, ezt a nőt is valószínűleg úgy szedte össze. Hogy valakihez hűséges lesz-e valaha, az a nőn is múlik. Én látom, hogy ennek a párjának nem nagyon tetszik, amit csinál, eléggé látványosan ignorál kifejezetten jó nőket közösségi oldalon, akikkel a párja egyébként kommunikál, akár csak közös munka miatt, és láttam már óvatosabb, de nyilvános vitát is a részéről, amiben nemtetszését fejezte ki. Az ismerősöm meg egyszerűen csak ilyen, ő élvezi az életet, a figyelmet, szereti a nőket, kész. Most dúl a szerelem, de a nőn múlik, hogy hosszú távú lesz-e, ha elfogadja az ismerősömet ilyennek, és ez neki nem okoz belső feszültséget (ami egyszer majd robban, mert mindig robban), akkor lehet hosszú távon is boldog ez a kapcsolat, de ha a zöldszemű szörny kerekedik felül, akkor ez is olyan villámgyorsan fog véget érni, mint az ismerősöm előző kapcsolata.
Csak azért írtam le ezt, mert ilyen is létezik, nem tudom, a párod milyen típus, hogyan viselkedik. Ha olyan, mint az én ismerősöm, akkor vagy tudomásul veszed, hogy ez van, és mindig lesznek körülötte nők rajtad kívül, vagy zárd le időben, amíg nem sérültök emiatt. Ha nem ilyen, és nem megy bele félreérthető helyzetekbe, akár csak szóban, akkor meg fölöslegesen aggódsz. A nőt meg nem kell hibáztatni, belehabarodott valakibe, aki véletlenül pont foglalt, hogy miért, azt lehet, hogy ő maga sem tudja, olyan nincs, hogy márpedig most x emberbe akarok belezúgni és az úgy is lesz. Gondolj csak vissza arra, hogy te hogyan jöttél össze a pároddal.
>amikor találkozunk, előre, hangosan köszönök, amire ő fülét-farkát behúzza
>de maga a tudat nagyon zavar, hogy valaki ennyire szemtelen
>Én magabiztos vagyok, és a kapcsolatunkban is biztos vagyok
Nem, nem vagy. Amit írtál, az passzív-agresszív, territoriális viselkedés, pontosan annak a jele, hogy veszélyt, vetélytársat látsz a csajban és félsz tőle. De mivel nyíltan kihívni vagy megtépni társadalmilag nem elfogadott, kerülőúton, másodlagos jelentésekbe burkolva próbálod átadni neki ugyanazt a jelentést. Ha magabiztos lennél, észre sem vennéd az egészet, nem merülne fel, mint probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!