Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan hassak a páromra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hassak a páromra?

Figyelt kérdés

Kb egy éve élünk együtt egy bútorozatlan albérletben, vannak dolgok amiket mi vettünk, de sok mindent az én szüleimtől kaptunk (pl ők vettek egy új ágyat és a régit nekünk adták, elhozhattam az íróasztalomat, megkaptuk nagyim használatlan sütőjét). Viszont a nappalinkban nincs semmi, csak a párom számítógépasztala és a gépe. Így ha vendégek jönnek hozzánk akkor az étkezőbe szoktuk ültetni őket.

Na most a párom kitalálta, hogy ő nagy tv-t akar venni, de hát mondom minek, ha se ülőgarnitúra, se nappalibútor, se semmi? Erre ő azt mondja, hogy hát jó lesz az a falom meg majd behozzuk az étkezőből a székeket...

Elmeséltem ezt anyukámnak és ő felajánlotta, hogy nyugodtan vigyük el az én régi szobámból a bútort (10 éve 150 ezerért vették és sajnálná elpasszolni 20 ezer forintért, inkább ideadja), arra lehet tv-t is tenni meg van hozzá szekrény is, meg ideadná az én régi kinyitható kanapém, illetve tesómhoz vettek egy új szőnyeget, a régit szintén ideadná és akkor már nem is lenne üres a szoba.

Viszont nincs aki elhozza ezeket a dolgokat... Apukámat nem kérhetem meg, mert neki hátfájásai vannak. Mondtam a páromnak, hogy szóljon a haveroknak, apukám kocsival elhoz mindent, csak fel kéne vinni lakásba (4 emeletes 2. emeletén lakunk). De azt mondja nem ő nem szól senkinek, meg ő nem fogad el semmit, így is annyi mindent adtak már az én szüleim, biztos nem szívesen adják amúgy se, nem kell ide semmi bútor, vendégek se jönnek ide... Már nekem ciki, hogy jön ide valaki, itt vagyunk egy éve és akkor nevetve azt mondja (pont a párom haverja), hogy nem vittük túlzásba a bebútorozást.

Mit tudok ilyenkor csinálni? Hogyan vegyem rá, hogy felhozzák a bútorokat? Az a baj, nekem nincsenek férfi ismerőseim...

2015. júl. 4. 11:53
 1/5 anonim ***** válasza:
49%

Ne haragudj, de az is messzemenően szánalmas, hogy 1 éve éltek egy lakásban szinte bútorok nélkül. Te ezt hogy a búbánatban bírod??

Biztos nem élnék együtt senkivel ilyen körülmények között. A te párod meg még változtatni is lusta, de a saját szórakozására lenne pénze. Bútorra, arra nincs. Nem zavar ez kicsit??

2015. júl. 4. 12:01
 2/5 A kérdező kommentje:
De, zavar. Csak eddig úgy voltunk, hogy gyűjtünk sajátra, meg keresünk olyat ami tetszik mindkettőnknek. Utána anyukámék felújítottak meg vettek ezt-azt és így jött az hogy felajánlotta, hogy vigyük el a régi cuccokat nyugodtan.
2015. júl. 4. 12:17
 3/5 anonim ***** válasza:
És 1 év alatt nem jött össze egy kanapéra meg tv állványra való pénz?????
2015. júl. 4. 12:19
 4/5 anonim ***** válasza:
34%
Mi márciusban költöztünk el egy másik lakásba,van egy kis nappali rész ahova kanapét kellene rakni,de nekünk sincs ott semmi,egy asztalon kívül :) Bár hozzánk nem jön senki,párom mindig dolgozik,úgyhogy nekem tök mindegy,legalább tudok oda pakolni dolgokat néha.Viszont kiverném a hepajt ha arra se lenne képes,hogy elhozzon egy bútort,ha valaki odaadná szívesen,ez elég meredek.Ne kérd,hanem utasítsd ! Szóljon valakinek,és jövő péntekig legyen ott a bútor a lakásban és kész,ez nem kívánságműsor.Általában a kérésemet légyszíves-sel szoktam kezdeni,de ha valaki nem ért a szép szóból,akkor utasítást adok :)
2015. júl. 4. 12:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Megkéred rá és meggyőzöd, hogy szívesen adják a bútorokat.
2015. júl. 4. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!