Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapok tanácsot? Elvagyok keseredve! Hogyan hassak a volt páromra? Folytatás lent!
A helyzet több mint 3évig voltunk együtt, nagyon szeretjük még mindig egymást, pedig 3hónapja szakítottunk!
A baj az volt hogy sok hülyeséget csináltunk, flörtök stb!
Megcsalás nem volt, legalább is én nem tudok róla.
Vissza akarom szerezni, de ő nem tudja elfelejteni amiket tettem, de ő se csinált jobbakat,és én eltudom!
Ha összejönnénk már nem lennék olyan amilyen akkor voltam!
Bár nem voltak nagy dolgok!
Csak a töltött káposzta jó újra és újra felmelegítve.
Amúgy engem nem érdekelne semmi, ha a párom flörtölne és szakításig jutnék, én nem fogadnám vissza. Én se fogadnálak vissza, méghozzá azért, mert nincs is értelme. Nem a személyed ellen szól, de ne haragudj, mi értelme lenne. Se te se ő nem tudnátok többet megbízni egymásban. Elkezdődnének a féltékenységek, meg a áááhhh...nincs értelme. Lépj tovább, és ha annyira szereted, hagyd, hogy ő is tovább lépjen. Ne ragaszkodj hozzá ha ő nem akar veled újra együtt lenni!!!
Én vagyok a csaj!!!
Egyébként úgy volt most hogy elhanyagolt, új msne lett ahol csak lányok voltak megtudtam megkezdödött a baj,lek*rvázott,anyázott, én ezt is tűrtem!Majd megismertem egy srácot de a volt barátom nem tudja hogy miatta pedig miatta elhagytam de rájöttem hogy az exemet szeretem!
mindegy...
amúgy vélemyényem változatlan, ő nem szeret téged
viszont ha más fiúval mutatkozol, akkor tuti féltékeny lesz, és ha ügyesen flörtölsz vele úgy, hogy ő azt hiszi nem kaphat meg, akkor talán újra belédzúghat
Jaj, ezt nem csak tőled hallottam!
De képtelen vagyok más fiút hülyíteni!
De lehet meg kellene próbálnom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!