Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit csinálsz, amikor beosztját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálsz, amikor beosztjátok a házimunkát, de a másik nem, vagy nagyon hosszú idő után csinálja meg a részét?

Figyelt kérdés

Tehát ha a megbeszéltek alapján te megcsinálod tisztességesen a részed (alaposan, szó nélkül, időben), míg a párod halogatja az ő részét, és ha nagy nehezen meg is csinálja, akkor sem csinálja meg rendesen.

Hiába kéred tőle, hogy rendesen csinálja, mindig talál valami kifogást, hogy most miért nem tudta, vagy ha szólsz neki, hogy álljon már neki a részének, mert mondjuk szeretnéd használni a mosdót és már nagyon koszos, akkor felháborodik, hogy miért cseszegeted.

Mit gondoltok, hogy lehet kezelni az ilyet? Szerintem ez igazságtalan helyzet, mert míg az egyik fél lelkiismeretesen megcsinálja a részét, addig a másik nem, és így az egyik fél gyakorlatilag kétszer annyit dolgozik akár, mint a másik.

2018. szept. 24. 10:12
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel így nem nagyon lehet mit kezdeni. Tök mások az igényeitek. Szóval kb vagy megszokod, vagy lelépsz/kidobod.

Ezt amúgy már rég tudnod kellene, ha nem 2 hónapja jöttetek össze. Nálunk is kiderült már a járás alatt, hogy alapvetően házias a férjem , egyszerűen csak az összeköltözés első hete volt rá ilyen hatással, hogy picit belustult.

2 választásod van. Vagy keresel normális társat, akivel nem csak dugni jó, meg programozni, de nem tart szobalánynak sem, vagy mindent te csinálsz meg mert nem akarsz retekben élni, de akkor erre előbb - utóbb rá fog menni a kapcsolatotok. Örökös fáradtság, tüske, neheztelés a másikra,majd szép lassan elhidegülés....

2018. szept. 24. 12:24
 22/29 anonim ***** válasza:
54%

Akkor csinálj meg mindent te, egyedül. Vagy élj a retekben.

Elhagyni nem mered, mert remegsz, hogy nem fogsz helyette találni senkit, és egy lusta, igénytelen disznó mèg mindig jobb (neked), mint ha nincs senki, aki szexelne veled. Elvégre te egy öntudatos nő vagy, aki élvezi a szexet. Ugye?

Nos, nézd a pasid szemével: ne jó az is, ha a kosz megeszi, vagy megcsinálod te. A lényeg, hogy ne kelljen több energiát befeccölni, és van pina.

Az egyik lehetőség, hogy hisztizel, több energiát kell befeccölnie, de ugyanúgy csak azt kapja, ami természetes volt eddig is. Mi változik? Több hiszti és több munka. Lesz valami pozitívum? Nem.

Ergo nem éri meg neki gyakrabban takarítania azért, hogy csend legyen.

Te már beáraztad magad: inkább csendben megcsinálsz mindent, csak ne legyen feszkó, mert félsz, hogy az első konfliktusnál otthagy. Ezt ő is tudja, azért is toszik takarítani.

Miért félsz azt mondani, hogy ha nem emeli meg a se.ggét, akkor kidobod? Azért, mert félsz, hogy nem vagy elég fontos, inkább ràd csukja az ajtót. Mert te jobban szereted, többet megteszel érte, neki pedig annyit se kell tennie, hogy ne éljen retekben.

Te puncidnak ennyi az ára.

Èn magasabb árat határoztam meg. Amíg nincs meg, amit én akarok, addig ő se kapja meg, amit ő akar. És most ne mondd azt, hogy a xarcsikos wc takarítása után ugyanúgy kívánod, mint egy jó zuhanyzás után... Èn inkább este pihenni szeretek, nem suvickolni. 😘 Ha este 8-kor takarítok, akkor nem lesz szex. Fáradt vagyok. Ezt pontosan tudja a férjem is, ezért kiveszi a részét, hogy este pihent, illatos, és frissen borotvált legyek, és maradjon energiám szexelni.

Nem azért, mert olyan bitang jó nő vagyok, vagy mert annyira jó vagyok az àgyban (Pedig de😄), hanem mert magasabb árat szabtam.

Ott kúrjátok el végleg, amikor a pasitok tudja, hogy nem fogjátok kidobni, mindegy, hogy mit csinál, és ő azt tehet, amit akar.

Igyál naponta zöld teát, akkor lesz energiád estig suvickolni a kanod után, és jutalmul mehetsz egy kört a farkán.

2018. szept. 24. 12:55
 23/29 anonim ***** válasza:
60%
22-es, ha te beárazod magad meg a p.i.nádat, az a te dolgod. Megtudtuk, hogy mi vagy, nem nagy dolog, csak nem illik kimondani. :)
2018. szept. 24. 13:15
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Fogsz egy falinaptárat, amin szép nagy rublikák vannak, és beleírod, hogy kedd: mosogatás, szerda: porszívózás, csütörtök: wc, péntek: zuhanyzó. Ebben a verzióban senkinek nem kell odafigyelnie, hogy mi koszos, vagy "szerinted és "szerinte" mi az értékrend, pusztán követni kell a leírtakat.

Ennél egyszerűbb megoldást nem fogsz találni.

2018. szept. 24. 13:54
 25/29 A kérdező kommentje:
Ó, 80%-os, és akkor most a te puncid igen magas ára a wc pucolás? :D Ez aztán a femme fatale!
2018. szept. 24. 14:18
 26/29 anonim ***** válasza:
Megváltozni nem fog, vagy megszoksz vagy megszöksz.
2018. szept. 24. 16:24
 27/29 anonim ***** válasza:
Eleve hibás elképzelés, ha hagyjátok felhalmozódni a dolgokat. Pl.főzés után MINDIG takarítsatok össze magatok után. MINDEN NAP legyen elmosogatva, elpakolva. A wc-t, zuhanyzót mindenki tisztán hagyja maga után. Mosást is AZONNAL berakni, ha összegyűlik egy adagra való szennyes. Utána rögtön kiteregetni, és a megszáradt ruhákat azonnal a helyükre tenni. Így nem halmozódik fel a tennivaló. Sokkal könnyebb a "friss" dzsuvát egy mozdulattal letörölni, mint az odaszáradt sz.rt vakarni. Sokkal kisebb munka 2 tányèrt meg 1-2 edényt elmosni, mint az egy hete halmozódó tornyot sikálni. Szerintem.
2018. szept. 24. 18:02
 28/29 anonim ***** válasza:

Én most le leszek pontozva, de én kimondottan szeretem a házimunkát, nekem a meló után az stresszlevezetés :-)

Ennél fogva nem szeretném ha a párom házimunkát végezne, úgy szeretem ahogy én csinálom. Egyedül főzni szoktunk közösen.

Helyette viszont minden ügyet ő intéz, posta, csekk, szolgáltatók, összes telefonos ügyintézés, mert azokat meg utálom.

2018. szept. 24. 18:39
 29/29 anonim ***** válasza:
Sajnos nálunk is ez volt, szét is mentünk idővel, mert már fizikailag nem bírtam, hogy mindent én csinálok. Megegyeztünk a párommal a munkamegosztásról(én vagyok a nő, ő a férfi) de soha nem csinálta meg a rábízott feladatot időben, mindig talált valami kifogást. Egy ideig elnéztem a koszt, kivártam, mire megcsinálja, de ez nem ment sokáig, mert pl. nem tudok főzni, ha egy tiszta edény sincs. Mindig rákényszerültem, hogy helyette dolgozzak. Ez a legpasszívagresszívebb dolog egy férfitól, mert így semmit nem kell csinálnia, de mégis elmondhatja magáról, hogy ő segít a házimunkában (ez igaz, csak ha nem időben végzi el a feladatot, akkor nincs semmi értelme).
2018. szept. 24. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!