Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit csinálsz, amikor beosztját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálsz, amikor beosztjátok a házimunkát, de a másik nem, vagy nagyon hosszú idő után csinálja meg a részét?

Figyelt kérdés

Tehát ha a megbeszéltek alapján te megcsinálod tisztességesen a részed (alaposan, szó nélkül, időben), míg a párod halogatja az ő részét, és ha nagy nehezen meg is csinálja, akkor sem csinálja meg rendesen.

Hiába kéred tőle, hogy rendesen csinálja, mindig talál valami kifogást, hogy most miért nem tudta, vagy ha szólsz neki, hogy álljon már neki a részének, mert mondjuk szeretnéd használni a mosdót és már nagyon koszos, akkor felháborodik, hogy miért cseszegeted.

Mit gondoltok, hogy lehet kezelni az ilyet? Szerintem ez igazságtalan helyzet, mert míg az egyik fél lelkiismeretesen megcsinálja a részét, addig a másik nem, és így az egyik fél gyakorlatilag kétszer annyit dolgozik akár, mint a másik.

2018. szept. 24. 10:12
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
47%

64% nagyon magára vette. 😊 Nem véletlenül tartja magát a mondás, hogy lakva ismerni meg egymást.

Kérdező: ez taktika. Tudja, hogy téged jobban zavar, ezért ha xarik bele, akkor te meg fogod csinálni. Nem zavarja, hogy közben duzzogsz vagy kicsit hisztizel.

A vége az lesz, hogy te csinálsz mindent, és ő nem is tesz úgy, mint ha érdekelné.

Erre van a "B" terv: szexmegvonás.

A legtöbb férfi csak ezt az egyet érti, mert az neki rossz.

Mindent megcsináltál, fáradt vagy, nincs kedved szexelni. Csinálja a dolgát, van időd feltöltődni, van erőd a szexhez. Egyszerű.

2018. szept. 24. 11:00
 12/29 anonim ***** válasza:
76%
11, lehet, hogy hatásos, de tényleg megéri hosszútávon egy őszintétlen, manipulatív viszonyban élni? Kétlem, hogy az ilyen párok boldogok lennének.
2018. szept. 24. 11:03
 13/29 anonim ***** válasza:
0%

H..lye vagy. Nagyon gyerekes és éretlen a felfogásod ezzel a válasszal.

Hiába, hogy van az a mondás, hogy lakva ismerszik meg a másik, azonban, kivel is akarsz összeköltözni? Majd minden h..lyesége a másiknak jobb, hogy akkor derül ki? Nem egyszerűbb még előtte? És akkor még összeköltözés előtt kiderül, hogy nem is ezzel az emberrel szeretnék együtt lakni.

Nem baj, a buta emberek a saját kárukon tanulják meg a dolgokat.

2018. szept. 24. 11:16
 14/29 A kérdező kommentje:

64%-os, sok minden kiderül együttélés előtt, de nem minden. Vannak dolgok, amik csak együttélés során jönnek elő.

Sőt, vannak olyan dolgok is, amik eleinte jól működnek, majd később megváltoznak. Egy ember is megváltozhat, ahogy fejlődik a kapcsolat. Ha nem lennél ilyen korlátolt, magad is rájöhetnél, de még ha igazad is lenne, akkor sem lenne értelme a hozzászólásodnak, mert én megoldást keresek és nem bűnbako(ka)t.

A többi válaszolónak: ha pl. nincs a szennyesben a ruhája, én sem mosom ki, de ettől még a többi közös használatú helyiség nem lesz tiszta. Engem speciel a ruhája nem érdekel, az ő érdeke tisztán tartani.

Én pl. kitakarítom a mosdót, a fürdőt, ő mosogatna, de mivel nincs kedve, ezért egy hétig ott a mosatlan, és a mosogatóhoz sem lehet hozzáférni. Megcsinálhatom, hogy nem mosom el (és egyébként meg is csináltam sokszor), csak akkor én sem tudom rendesen használni a konyhát, ha nekem kell.

2018. szept. 24. 11:25
 15/29 anonim ***** válasza:
23%

Ó, hát mert az a kapcsolat tart örökké, ahol a nő belép az ajtón és a nap hátralévő részében térdel. Előbb leszop mindent, ami kicsit is fa.nak látszik, aztán suvickol. Hogyne.

Utána megy a sírás, hogy cselédnek vagytok tartva.

A legtöbb férfi szeret vadászni, sokkal jobban értékelik, ha biciklizni kell a szexért, mint ha alanyi jogon kapja akkor is, ha egyébként a lábát is a nőjébe törölheti.

Képzeld el, hogy milyen a femme fatal! Fogadjunk, hogy nem egy kiskötenyben főzőcskéző nyuszika ugrik be... Akkor miért hiszed, hogy ha a feneke ki van nyalva, akkor nőként fog érted rajongani?

Fenéket! Kicsit meg kell taposni, és érdemelje ki, hogy hozzád érhessen!

Amíg bepisilsz az igyekezettől, hogy értéktelen személyed el ne dobja, és körbeugrálod, addig ne is csodálkozz, ha nem vagy számàra értékes.

2018. szept. 24. 11:27
 16/29 A kérdező kommentje:

Egy válaszra még reflektálva: nem azért nem csinálja meg, mert úgyis tudja, hogy én meg fogom, mert én nagyon kitartó vagyok és nem csinálom meg helyette. Nem is arra játszik, hogy majd én úgyis megcsinálom, hanem egyszerűen őt nem zavarja a kosz, neki teljesen más a mércéje.

Neki jó akkor elmosogatni, ha már nincs miből enni, neki jó akkor kitakarítani a zuhanyzót, ha már barna az alja stb. Ha pedig szólok neki, hogy bezzeg én hetente megcsinálom, akkor az a válasza, hogy senki nem kért rá, és neki úgy is jó, ha én is csak ritkábban csinálom.

2018. szept. 24. 11:29
 17/29 A kérdező kommentje:

Ne haragudj, 80%-os, biztos van olyan akinél beválik a játszmázás, de én nem kívánok olyan kapcsolatban élni.

A szexmegvonásnak amúgy mi az értelme? Magammal is ugyanúgy kiszúrok, ha nem szexelek.

A mi kapcsolatunkban senkinek nincs kinyalva a feneke és senki nincs körbeugrálva, bár szerintem ez azért kiderülhetett a leírásomból. Együtt csináljuk a házimunkát, csak ő nehezebben veszi rá magát és ezért ritkábban csinál meg bizonyos feladatokat. Ennyi a lényeg-

2018. szept. 24. 11:35
 18/29 anonim ***** válasza:
Van egy kockázatos javaslatom. Csinálj mindent Te egy ideig. Nagyon fárasztó lesz. De ìgy megtapasztalja a pàrod, milyen érzés tiszta, rendezett házban élni. Megszereti ezt az állapotot, és egy idő után "ráragad" a rendszeretet, és átveszi a szokásaidat. Persze egyáltalán nem biztos, hogy ez működni fog. De gondolj bele, ha most szakítasz, és egyedül maradsz, ugyanúgy neked kell csinálnod mindent. Az szexmegvonás egy nagyon romboló dolog. A szex normális esetben nem a férfi öröme, hanem egy közös élvezet. Egy közös örömtől fosztod meg magatokat, amikor amúgy is éket vert közétek a különböző véleményetek. Az sem működik, hogy megegyen titeket a kosz. Pláne a koszos zuhanykabint, vécét te szívahtod meg jobban, ha összeszedsz valami fertőzést.
2018. szept. 24. 11:44
 19/29 A kérdező kommentje:

18-as, ilyen is volt. :) Volt, hogy sokat voltam otthon egy időben és mindig kitakarítottam, mire hazaért. De ez sem segített. :D

Valami forradalmi ötletre van szükségem! :D

2018. szept. 24. 11:46
 20/29 anonim ***** válasza:
87%
Akkor viszont át kell gondolnod a kapcsolatotok jövőjét. A barátodnak ezek szerint tényleg jó koszban élni. Te le tudod élni mellette így az életedet? El tudod fogadni ezt a hibáját? Akármit csinálsz, nem fog változni. Nincs "forradalmi ötlet". Esetleg majd egyszer benő a feje lágya, és rájön, hogy jobb a tiszta otthon. Te nem tudsz vele mit csinálni.
2018. szept. 24. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!