Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szakítás után mennyire felejte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után mennyire felejtették el hogy ott élt az exetek?

Figyelt kérdés

Fiúk/lányok, ha együttéltetek már valakivel, mennyi idő kell ahhoz, hogy már a tárgyakról, bútorkról ne az ex jusson eszünkbe? Lehetséges ilyen? Vagy mindig megmarad az emléke belevésve a lakásba?

Köszi

2018. szept. 20. 19:32
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem marad meg. Ugye nem gondolod, hogy szakitas utan butor vagy lakascsere jon?

Ennyi erovel magamat is kicserelhetnem.

2018. szept. 20. 19:55
 2/8 A kérdező kommentje:
En vagyok ebben a helyzetben sajnos. Minden sarokról o jut eszembe...
2018. szept. 20. 19:57
 3/8 anonim ***** válasza:
El fog mulni. Kosd le magad, probalj meg masra gondolni. Lakason kivul is biztos eszedbe jut.
2018. szept. 20. 20:05
 4/8 anonim ***** válasza:
Én másik házat vettem, mert nem akartam nézni, a gyerekeim üres szobáját. Az exemet lexartam/xarom, de a gyerekeim hiányát mai napig megsiratom. F
2018. szept. 20. 20:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Húú hát ez az amit én sem tudok. Pedig mi fél évig voltunk csak együtt, és csak pár hónapig laktunk ebből együtt, de még mindig hónapok után is ő jut eszembe mindenről. Még akkor is ha éjszaka kinézek az ablakon a csillagokra, vagy ha kanalat veszek elő a vacsorához... Folytonos szenvedés van azóta, amikor csak rá gondolok. Az egyetlen ami kicsit segít néha az a meditáció, amivel kicsit be tudom magam hozni a pillanatba. Hát amúgy túlságosan benne ragadtam a múltban, de nem nagyon tudok mit csinálni. Hát ha nekem ilyen nehéz elengedni egy jó pár hónapos együttélést, akkor el sem tudom képzelni mi van ha valakinek hosszabb kapcsolata volt...
2018. szept. 21. 09:19
 6/8 anonim ***** válasza:

El fog múlni, nyomtalanul, de az eleje kegyetlen. Bő egy éve én is végigszenvedtem, kb. egy hónap volt, mire otthon már nem éreztem a jelenlétét.

Kb. ezek segítettek nekem, azért javaslom:

Rendezd át a lakást, csinálj pár DIY dolgot.

Esetleg emlékfal képekkel, hozzá nem kötődő dolgokkal.

vegyél egy-két olcsó, de látványos, hozzá nem illő tárgyat (pl. kis, hülye színű szőnyeg, vagy lábtörlő).

Én kb. akkor fogadtam örökbe egy mentett macskát, neki vettem csomó macskadolgot, az teljesen átalakította az életterem.

Van kiút, hajrá, fel a fejjel és a többi klisé! Tudom, hogy hihetetlenül hangzik, de igenis abból is van kiút, jönni fog egy jobb, szebb...

2018. szept. 21. 15:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Nálunk egy kicsit "speciálisabb" volt a helyzet. Budapesten talált új munkát és úgy volt, hogy ott kiveszünk egy albérletet, a lakásomat meg kiadjuk és amint lehet megyek fel utána.

Már vittem volna utána a dolgaimat erre jön a telefon: "Maradj ott, itt az ideje, hogy külön utakon járjunk" (4 éves párkapcsolat, 2,5 év együttélés). A lakó már megvolt a lakásra, így kerestem Szegeden egy albérletet, de a mai napig ha arra kell valamiért menjek mindig ő jut az eszembe.

2018. szept. 23. 19:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Még mindig gyűlölöm, hogy ha például megyek arra (albérleti pénzt beszedni, vagy valamit intézni) nem őt látom ahogy az emlékeimben történtek (vár rám, hogy behozzam a koktélt a filmhez, vagy a konyhában sürög)
2018. szept. 23. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!