Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez valóban ennyire bántó?
Igen.
Nem csalnék soha, ha nem lenne kötelező, tudnék szex nélkül élni boldogan, de ha valaki nem hisz nekem, akkor mit keresünk egymás mellett?
Deha furcsán viselkedik..?! Akkor is?
Tehát nem csak úgy gondolsz egyet és nyomozót fogadsz
Mi az, hogy furcsán viselkedik?
Egyébként pedig benne vagy a kapcsolatban. Nagyon jól tudod, hogy milyen, hogyan viszonyul hozzád, mennyit szoktatok őszintén beszélgetni..stb. adott-e rá okot, hogy kételkedj benne, úgy viselkedtél-e, hogy oka legyen a menekülésre..stb.
Egyébként eléggé szánalmas ez a viselkedés.
Jó hát itt egybites kapitányok vannak. Vagy teljes a bizalom vagy nincs. Nincs átmenet!! Micsoda digitális generáció!
Tény, hogy bántó, de általában ez nem azt jelzi, hogy a másikba ne bízna az illető, hanem saját magába nem.
Nincs ilyen. Nem csalok. Ennyi. Ha mással akarok szexelni, előbb lezárom az előző kapcsolatomat.
Ha nem hisz nekem, megvádol, akkor nem tudja, ki vagyok, akkor semmi értelme együtt lenni.
Ez hülyeség hogy magában nem bízik. Akkor magát követtetné nem engem.
Nem bántó csupán ha nincs benne annyi hogy elém álljon és szemtől szemben meggyanúsítson (már az is valamit megtörne)hanem nyomoztat utánam az olyan fokú bizalmatlanságot mutat ami mellett nem akarnék együtt lenni vele hogy a magánszférám megsértését ne említsem.
Mindegy hogy viselkedek hogy mennyire "gyanús" bízzon bennem vagy legyen annyi benne hogy nem fű alatt nyomozgat.
Hogy egyből szakítanék e nem tudom de hogy nem tudnék ugyanúgy tekinteni a páromra mint korábban az biztos. Ugyan ez igaz az ilyen olyan mobil követő programokra a face és miegymás feltörésére stb. Mi a következő nem mehetek egyedül kikapcsolódni vagy ha "elenged" oda is követni fog? Nem beszélhetek másneműekkel?
Mert a magánnyomozósdi se jobb az általam felvázoltaknál és általában egyik a másikkal együtt jár. Aki egyszer követtetett nem fog legközelebb se visszariadni a hasonló módszerektől.
Szóval összegezve nem bántó csupán gerinctelen és számomra nem fér bele egy kapcsolatba.
Ha belegondolsz, ez a másik magánéletének a durva megsértése.
Belegondoltál neki milyen? Úgy járkál az utcán, hogy valaki figyelheti.
Ha ennyire nincs bizalom, én már dobtam volna a dolgot.
Szerintem ott komoly gondok vannak fejben annál aki felfogadja a magánnyomozót.
Arról nem beszélve hogy emaileket simán nézegeti az ilyen. Fb üzik, viber, stb... Huh nekem ez nem kellene. Volt már ilyenben részem és ki van csukva.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!