Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez valóban ennyire bántó?
Általában a nők szokták jobban sérelmezni,ha így nyilvánul meg a bizalmatlanság,de szerintem ez egyén függő.Én is biztos néznék egyet,ha a feleségem bejelentené egy vacsi mellett,hogy megfigyeltetett valakivel,de biztos nem sértődnék meg,mert ez azt is jelenti,hogy még nem vagyok közömbös számára .Természetesen azt meg kell beszélni,hogy milyen jeleket találtál gyanúsnak,mert sokan flörtölgetnek úgy,hogy nem is sejtik mennyire bántja ez a párjukat.
Azok az emberek,akiket már egyszer csúnyán átvertek és megaláztak,azok nagyon nehezen tudnak ismét megbízni a párjukban,akiket még nem,azok pedig nem értik ezt.
Te ismerted be,hogy nyomoztattál utána vagy lebuktál vele?
Röhögnék azon, hogy utólag mégis tévedett, és biztos lennék benne, hogy többet nem fordul elő. Adnék neki második esélyt, remélném, hogy a késöbbieknek nem lesznek ilyen gondok.
Bár nem Hollywoodban élünk, kétlem, hogy ilyen helyzetbe kerülnék, max. a párom nyomozna utánam, vagy olvasgatná az üzeneteimet, "véletlenül" néha-néha betévedne a munkahelyemre, hogy láthasson, bejelentés nélkül. Remélhetőleg titokban maradna, mert észre sem venném, nem zavarna, hisz nincs semmi rejtegetnivalóm. Biztosan sokat csalódhatott a múltban, amikor ilyesmikhez folyamodik.
A magánnyomozó tényleg ijesztő, már csak azért is, mert ha ilyen dolgok is történnek, akkor lazán kiderülnek néhány jelből, nem kell ekkora feneket keríteni az egésznek.
Kétlem, hogy úgy rejtegetné a pasi a szeretőjét, mintha gyilkosságot követett volna el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!